Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdraví problém - únava

Od: 777 odpovědí: 5 změna:

Jsem v práci unaven a bolí mne i nohy káva nezabírá co si brát? nějaký přírodní doplněk.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Mě pomohl vždycky Izotonický/iontový nápoj.

hodnocení

0x

Kolik je vám let? Jakou práci děláte? Jaký máte denní režim? *sok*

hodnocení

0x

Sice jste nenapsal,jakou práci děláte,což je také důležité,ale přesto si myslím,že vaše zdravotní problémy mohou být zapřičiněny nedostatkem minerálních látek v těle,a to především železo,vápník a hořčík.Pokud v tom nebude nějaký závažnější problém,měl by jste se nechat vyšetřit u odborníka,může to být cokoli,a není dobré zanedbávat své zdraví,máme ho všichni pouze jedno*hej*Můžete mít problémy se srdcem,s ledvinami,játry...

drich*
hodnocení

0x

Zkuste GUARANU, je volně prodejná v lékárně.

více zde: cs.wikipedia.org/wiki/Guarana

hodnocení

0x

Já nedám dopustit na Kustovnici čínskou - goju, už jsem tady o ní psala. Má hodně vitamínů, stopových prvků...přečtěte si o ní na netu, je to zajímavé. Musí se konzumovat pravidelně - hrstička denně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]