Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. S jedním klukem se znám pár měsíců. Není blbé mu dát k Vánocům flash disk? Ale nevím jestli ho nemá.. Vás by to potěšilo?
Prázdná fleška je praktická... Možná nějaká opravdu zvláštně zpracovaná /třeba srdce nebo tak/ by byla pěkná i praktická... Ale co mu tam takhle něco "speciálního" a "jen od tebe" zrovna vložit? Vlasnoručně vyrobený video, prezentace, trojský kůň, nebo prostě vyznání lásky? Ale je to trocha ošemetný...
Flashka mi púřijde jako dobrý nápad jen v případě, že je nějak zajímavě "designově" pojatá - např. že vypadá jako nějaké zvířátko, atd. Jinak je to celkem divný dárek... Myslím, že patří mezi věci, které kdo chce, má, a kdo nechce, prostě nechce. osobně bych z ní měla podobnou radost jako z kartáčku na zuby (ve smyslu "jako jo, hodí se to, ale teda originální dárek to fáááákt není").
Protože se znáte s chlapcem pouhých pár měsíců, nezavazovala bych si ho dražšími dárky, ale dala mu jen takovou nějaou upomínku. Hezkou klíčenku, jak už tady psali, tričko, nebo třeba svou fotku v rámečku /nebo vaši společnou/.
Neznáte se ještě tolik, kdo ví, co bude za rok. Pokud budete stále spolu, pak mu ten disk kupte za rok.
Já znám svého dědu 40 let a tak jsem mu letos koupila volnoběžku do Babetty. Vím, že ji potřebuje a že bude mít radost. Je to vhodná investice. Jen je těžké dědu přemluvit, aby si tu volnoběžku koupil až po Vánocích, že na ni teď nemáme. Třeba po Vánocích budou i levnější, že? On by totiž chtěl opravovat už teď a nechápe, že do jara je času dost, že teď na tom stejně nejezdí a že mu třeba Ježíšek něco přinese. To jsou ti chlapi - nespoutaní, nepoučitelní a a a ... Já se zblázním, Jaga.
Pokud si ji přesto někde koupí, já tu svoji vyhodím! Už mě to přestává bavit, spíš se před Vánoci ukonejší nedočkavé dítě, než nedočkavý děda! Grrrrr!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.