Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoce - USB flash disk

Od: vanocka odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. S jedním klukem se znám pár měsíců. Není blbé mu dát k Vánocům flash disk? Ale nevím jestli ho nemá.. Vás by to potěšilo?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Upřímně řečeno, mě asi ne, protože ho nepotřebuji. A pokud se vyskytne potřeba, tak si ho prostě koupím, asi jako tužku. To už by mě asi víc potěšil plyšák nebo třeba přívěsek na klíče s něčím symbolickým.

kubakubikula*
hodnocení

0x

Prázdná fleška je praktická... Možná nějaká opravdu zvláštně zpracovaná /třeba srdce nebo tak/ by byla pěkná i praktická... Ale co mu tam takhle něco "speciálního" a "jen od tebe" zrovna vložit? ;) Vlasnoručně vyrobený video, prezentace, trojský kůň, nebo prostě vyznání lásky? Ale je to trocha ošemetný...

mowla*

*smich* "trojský kůň" *smich*

Parááááááda - už vím, co budu ´pod stromeček´ rozdávat, pořehtávám se tu jak dement, fakt bezva nápad na originální dáreček...

S věnováním...*smich*

*palec*

askmenow*
hodnocení

0x

Flashka mi púřijde jako dobrý nápad jen v případě, že je nějak zajímavě "designově" pojatá - např. že vypadá jako nějaké zvířátko, atd. Jinak je to celkem divný dárek... Myslím, že patří mezi věci, které kdo chce, má, a kdo nechce, prostě nechce. osobně bych z ní měla podobnou radost jako z kartáčku na zuby (ve smyslu "jako jo, hodí se to, ale teda originální dárek to fáááákt není").

hodnocení

0x

Protože se znáte s chlapcem pouhých pár měsíců, nezavazovala bych si ho dražšími dárky, ale dala mu jen takovou nějaou upomínku. Hezkou klíčenku, jak už tady psali, tričko, nebo třeba svou fotku v rámečku /nebo vaši společnou/.

Neznáte se ještě tolik, kdo ví, co bude za rok. Pokud budete stále spolu, pak mu ten disk kupte za rok.

Já znám svého dědu 40 let a tak jsem mu letos koupila volnoběžku do Babetty. Vím, že ji potřebuje a že bude mít radost. Je to vhodná investice. Jen je těžké dědu přemluvit, aby si tu volnoběžku koupil až po Vánocích, že na ni teď nemáme. Třeba po Vánocích budou i levnější, že? On by totiž chtěl opravovat už teď a nechápe, že do jara je času dost, že teď na tom stejně nejezdí a že mu třeba Ježíšek něco přinese. To jsou ti chlapi - nespoutaní, nepoučitelní a a a ... Já se zblázním, *haha* Jaga.

Pokud si ji přesto někde koupí, já tu svoji vyhodím! Už mě to přestává bavit, spíš se před Vánoci ukonejší nedočkavé dítě, než nedočkavý děda! Grrrrr! *cert*

Flashka stojí stovku a je to teda nic moc dárek. Jak už někdo psal - je to jak tužka nebo kartáček na zuby...

vanocka
hodnocení

myslela jsem treba 32GB

To nic není. Pokud by byla nějaká "humorná", tak klidně. Třeba:

Vánoce - USB flash disk

raduz*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]