Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V čem začít podnikat?

Od: xxxmenxxx odpovědí: 8 změna:

Zdravím, už nějaký čas mě hlodá zajímavá myšlenka. (" Jsem student vysoké školy, pracuji jako obchodní zástupce, nepotřebuji živit rodinu jen si chci přivydělat pár korun.") Proč nezačít podnikat? Proč brigádničit pro někoho, když můžu nasadit nižší cenu a dělat věci sám? mám chuť, odhodlání ale nemám nápad :( . Snažím se vymyslet něco, kde by byly nízké počáteční náklady, ovšem všechno co mě napadá jsou investice v řádu desítek tisíc korun... např. vodní fotbálek, pronájem party stanů... a podobně. Vím, že všechno je o nabídce a poptávce ( jak jsem psal dříve v obchodě se již pohybuju a velice mne to baví ), jediná myšlenka co mě pořád hlodá je to, že vždycky musím mít nižší cenu, než majitel nějaké firmy, který většinou musí živit rodinu a nemá to pouze jako nějaký přivýdělek. Napadá někoho něco? Byl bych rád za jakoukoliv radu... Samozřejmě by se muselo jednat o takovou práci, ke které by mi stačila pouze volná živnost.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Už to tu bylo řečeno několikrát, viz historii. Proč by měl někdo poskytovat nápad který by vydělával, když na něm může sám vydělávat, popř. ho prodat, odkazuji opět na TV Den D. O tom to právě je, dostat nápad, předběhnout ostatní. Ještě se dá kopírovat...

xxxmenxxx
hodnocení

Nejde mi o to vymyslet něco nového co tady ještě není. Spíš chci přijít na něco co už je třeba zaběhnuté, ale do začátku neni třeba vysokých počátečních vkladů.

buss

OK, v tom případě se velice dobře dívat kolem sebe (včetně intu, TV reklam, médiíí...) sledovat s odstupem a jak bych to dělal lépe.Jistě, je to omezené znalostmi, asi těžko něco vyrábět, ale proč ne, sehnat prachy. odběratele., lidi..., začít málem a rozrůstat se. Prodej zboží, je díra na trhu? Cena není vždy kriteriem, prodávají i dražší, je to o jednání, servisu...Jinek je dost nabídek na pojišťováky, různé zástupce, oblézače domů a pod. Ale jejich úroveň... No a co ta škola? Doučovat..., kroužek... Dnes jsem viděl v TV tábor pro důchodce ... koho by to napadlo?

kelly*
hodnocení

0x

Můžeme si o tom pohovořit 723884793

xxxmenxxx
hodnocení

preferoval bych email, pokud by to nebyl problém ;) radimas@centrum.cz

xxxmenxxx
hodnocení

Stále aktuální :) Napadá někoho něco? Přidal bych snad, že velice rád řídím tak kdyby se to motalo kolem toho vůbec by mě to nevadilo

buss

Zcela nedávno byl jeden originál, nápad v TV... pochop, takové nápady, co vynáší peníze se nerozdávají!

xxxmenxxx
hodnocení

Napišu to ještě jednou a snad už naposledy. Nechci žádnou novinku, něcí nápad na něco nového a podobně... chci přijiít na něco co je zaběhlé a není třeba na start velké finanční prostředky. Prostě jen jestli někoho napadne něco...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]