Nejste přihlášen/a.
Mám možnost jít v sobotu na striptizovou šou v Brně na Kounicově ul. - Babylon. Místa prý nejsou značená a tak mám dotaz. Byl tam někdo, jak je to s místy k sezení, eventuelně dostanu se tam na inv. vozíku. Afterparty po skončení mě nezajímá, šla bych jen na čumendu ale nebudu tam za blba? Díky.
Hejkálku první co jsem udělala, koukala na fotky, nikdy jsem v KC Babylon nebyla a z fotek moc moudrá nejsem. Hned zítra tam zkusím zavolat, to mě totiž vůbec nenapadlo a spíš jsem začala hledat někoho kdo tam byl a ví jak to zařízení vypadá. Dík a když půjdu, určitě dám vědět.
doplněno 15.01.14 22:22:Hejkálku díky, já tam napsala a rovněž už mám odpověď a vím, že zase zůstanu o ty pěkné mužské ochuzená. Já se na to vykašlu, taková nespravedlnost.
Bohužel nedostanete. Prostor nemá bezbariérový přístup a v případě nějakého problému by byl obrovský problém s evakuací. Tedy je nám to líto, ale není to možné.
S pozdravem Martin Krejčí,
manager KC BABYLON
Dobrý den, nemáte čeho litovat. Měl jsem možnost (neb, kdo hledá, tak najde) podívat se na nějaká videa na internetu z těchto "šou" a je to spíše oplzlé, než estetické. Možná proto tam ty ženy chodí . Pokud projevíte zájem, tak Vám pošlu nějaký odkaz vnitřní poštou a uděláte si obrázek. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.