Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Striptizová šou Brno

Od: lidus* odpovědí: 5 změna:

Mám možnost jít v sobotu na striptizovou šou v Brně na Kounicově ul. - Babylon. Místa prý nejsou značená a tak mám dotaz. Byl tam někdo, jak je to s místy k sezení, eventuelně dostanu se tam na inv. vozíku. Afterparty po skončení mě nezajímá, šla bych jen na čumendu ale nebudu tam za blba? Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Liduš, mám to daleko, ale našel jsem kontakt. Brnkni, budeš jo mít z první ruky.
kcstadion.cz/...
Určitě to nezmeškej! A dej nám vědět!
doplněno 15.01.14 19:39: Teď jsem se tam dovolal. Ten pan Krejčí zdělil, že bohužel je tam móře schodů, že nejsou zařízeni na vozíčkáře. Že je to ve sportovním areálu, to kulturní centrum. A že už jsem třetí, kdo se na vozíčkáře ptal. Že lituje.
:( Švaneraj!
Dlouho mi to trvalo, neź jsem zjistil, jak volat ze zahraničí do Brna...
lidus*
hodnocení

Hejkálku první co jsem udělala, koukala na fotky, nikdy jsem v KC Babylon nebyla a z fotek moc moudrá nejsem. Hned zítra tam zkusím zavolat, to mě totiž vůbec nenapadlo a spíš jsem začala hledat někoho kdo tam byl a ví jak to zařízení vypadá. Dík a když půjdu, určitě dám vědět.

doplněno 15.01.14 22:22:

Hejkálku díky, já tam napsala a rovněž už mám odpověď a vím, že zase zůstanu o ty pěkné mužské ochuzená. Já se na to vykašlu, taková nespravedlnost.

Bohužel nedostanete. Prostor nemá bezbariérový přístup a v případě nějakého problému by byl obrovský problém s evakuací. Tedy je nám to líto, ale není to možné.
S pozdravem Martin Krejčí,
manager KC BABYLON

Já jen doufám že jde o šou pánskou?!

lidus*
hodnocení

Ano Ringo, samí chlapi a ta těla, no ale můžu tak akorát snít.

ben®

Dobrý den, nemáte čeho litovat. Měl jsem možnost (neb, kdo hledá, tak najde) podívat se na nějaká videa na internetu z těchto "šou" a je to spíše oplzlé, než estetické. Možná proto tam ty ženy chodí . Pokud projevíte zájem, tak Vám pošlu nějaký odkaz vnitřní poštou a uděláte si obrázek. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]