Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kombinace Energy drinku a alkoholu

Od: semtex odpovědí: 5 změna:

Zdravím, slyšel jsem, že přestože to výrobce nedoporučuje, tak se hodně kombinují Energy drinky s alkoholem (Např, Big Shock + Vodka) Co to může udělat např. u zdravého osmnáctiletého člověka? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucies*
hodnocení

0x

amadeus*
hodnocení

0x

Kdyby se člověk celý život zajímal jen o to, co je pro jeho zdraví dobré, tak by z toho života moc neměl. Já si semtam dám redbulla s vodkou a žádné zdravotní problémy z toho nemám. Když mi bylo osmnáct, tak jsem to občas i docela přeháněl, ale stále nic.

Dobré na zdraví to asi není, ale... žijeme jen jednou.

Tak jsem si vzpomněl na jeden film Woody Allena, kde se Allen probudí v budoucnosti, tam mu nabízejí cigaretu a když odmítne, tak mu téměř sděšeně (jakože proč to nechce) říkají: "Ale to je nikotin!"

krkovicka*
hodnocení

0x
Rychle a učinně ti bude hej!Stačí jeden,když nejsi pijan.Je tam varování to ano,ale organy ti to při jednom požití nepoškodí.Když si naprosto zdráv,není třeba mít obavy.

hodnocení

0x

Pili jsme jednou Redbul s vodkou, ze začátku se nám to líbilo, byli jsme veselí a takoví uvolnění...ale pak mě bylo tak hrozně špatně, hlavně druhý den, že už bych to nechtěla zažít...bylo to ve společnosti mladých lidí, jim nebylo nic...nám bylo v tu dobu kolem 40. Na každého to působí asi jinak, ale já to už zkoušet nebudu...Myslím, že to je trochu podobné, jako když zkombinujete nějaký lék s alkoholem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]