Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gorenje WS50125 - názor na pračku

Od: jann* odpovědí: 6 změna:

chci si koupit pračku gorenje WS50125, nemáte ji nekdo doma, je spolehlivá? nebo názor jen tak, děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Mám doma pračku gorenje, sice jinou, na 7kg prádla a můžu říct, že jsem spokojená. Za 3 roky žádná závada, pere dobře, a nejvíc využívám odložený start - večer zapnu, k ránu se to na noční proud vypere a ráno věším ;)

kosak*

čočko, já mám zase lednici gorenje, taky tři roky a taky bez problému. Prádla se tam sice vejde víc, ale k ránu jsou všechny hadry akorát studený a máslo smrdí jako zapařený boty :(.

cocinkamichalka*

Kosáku, to je dobrý nápad! Vzhledem k tomu, jaké je dnes opět počasí, by se mi vychlazené tričko hodilo. To máslo zkuste do PRAČKY gorenje, bude potom vonět jako "vyprané v Perwolu" :-D

kosak*

Ok. vyzkouším :) . Mimochodem, jsem konečně rád že vím co znamená ten tvůj nick. Teda ta michalka mě byla jasná hned, ale já že v přírodopise jsme se učili, že čočinky jsou takové ty bradavičky .. *smich* tak mi to pořád vrtalo hlavou, proč by si tohle někdo volil jako přezdívku

cocinkamichalka*

Ale fuuuuj.. Bradavičky nevedu :)

Jo, taky si vzpomínám... na březové kůře, latinsky lenticelly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]