Jejda!Já zapoměla...díky,to by mi bratranec neodpustil Střelec a rak jsou divný znamení.Střelec je výbušný a rak je sysel/chudák co šetří aby zajistil děti a sám si nedopřeje..Pak ještě kozoroh-tvrdohlavy despota/nikdy nepřizná chybu.Ryby-flegmatici,býk-chytrý a plný nápadů,osobně se mi líbi vhodnáři-intelektuálové a pohlední lidé... doplněno 04.12.12 22:23: Vodnáři
horoskopy.cz/... nene, střelci nejsou divní. Jsou jen příliš otevření, upřímní až tak, že jim chybí takt. Nemohou žít v nesvobodě. Mají dlouhé nohy, připravené vydat se kdykoliv na cestu, za novou činností.
tak bradku bych uz mel ted jeste nejake sochy a busty, at uz to mam prichystano dopredu, az me budou oslavovat, a hazet na me tricka a samolepky z poradte :D
Ještě tak Střelce v rodině . To bychom dopadli - máme totiž sestavu Býk, Kozoroh, Beran , Štír a Lev. No, vida teprve teď, když jsem to takhle napsala mě všechno došlo...to, proč je u nás pořád takový řev . Sakra, vždyť já si na dveře můžu dát cedulku ZOO a od návštěF vybírat vstupné...
Hlásím se o tu pusu. Kdy se můžu zastavit Ta charakteristika na mě sedí jak prdel na hrnec. Jsem tak pravdomluvný a nesnášim přetvářku že vůbec nevím co v téhle době dělám. Vždycky když jsme někde stáli s partou lidí a všichni rokovali co by se mělo a kam se půjde tak se ve mě ten střelec vyšponoval zavelel a věci se hnuly. To je taky základní vlastnost - nadšení do nových začátků. Jen po mě nikdo nesmí chtít abych dokončil všechno co jsem v dobré víře začal. Dodělávky to už pro střelce není ten už vidí další cíle :-]
totak, Jojojojo, takoví jsme. Neumím vyslechnout, politovat. Hned začnu řešit a hledat východisko, nápravu. Dlouho mi trvalo, než jsem pochopila, že někdo si musí postěžovat, postěžovat a postěžovat. Že je v tom stěžování šťastný. Že nechce vůbec nic řešit. Jen naříkat a vzbutovat lítost.
Tak u nás jsme všichni vodníci Rak-4x,ryba 3x,Vodnář 2x. Střelce máme 3x a 2x koza,2x lev.Chci se zeptat,ten kdo je narozen na Štědrý den je požehnáné dítko?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.