Nejste přihlášen/a.
Moje otázka je jasná - Co je podle vás nejúčinnější metoda na uvolnění ucpaného nosu? Kapky do nosu, nebo máte alternativní řešení?
Dobrý den, já bych řekl, že je to napařování hlavy nad nádobou s horkou osolenou vodou.
A přes hlavu ručník a do ruky kapesník. Zdravím!
doplněno 01.01.14 22:46: kami95 - souhlasím, že je to hnus. Ostatně, asi i jako jiné lidské vyměšování .
veronikadomansk - ano, toto je klasika a je to dobré na ucpané dutiny. Jinak, pro zlepšení dýchání se prodává i taková "tyčinka" a ta se strčí do jedné nosní dírky (druhá se zakryje) a potáhne se. Potom zase to samé u druhé nosní dírky. Také je dobrá ta vietnamská mastička pod nos, ale trochu to pálí.
doplněno 01.01.14 23:15:Omlouvám se, ale nějak to zmodralo a to jsem ani nechtěl.
doplněno 01.01.14 23:56: To rázné nasátí čpavku určitě dokáže i ostříhat nehty .
babkazov - jo jo, to "čichátko" je přesné.
To je taková klasika, koukám Ale je nevýhoda, že to zabere docela dost času. Když člověk spěchá, tak je stejně asi nejlepší sáhnout po Nasicu, který účinkuje hned. Ale děkuji za tip a zdravím
Děkuji za tolik tipů Na oplátku tedy můj tip - hodně tekutin, nejlépe zázvorový čaj. Já ho popravdě i jím - tím jak je pálivý, tak hezky protáhne. I když to je jen tak na chvilku. Na delší dobu jsou nejlepší ty kapky. Ten Nasic mi momentálně vyhovuje nejvíc, protože nepálí a má hojivé účinky
Ale nejlepší je stejně pořádně se z toho vyležet
Kdysi mi kamarád podstrčil pod nos čtyřlitrovou láhev od okurek, plnou čpavku a já si pořádně nasál. Myslím, že tenkrát mi to protáhlo nejen nos ...
doplněno 01.01.14 23:44:Pamatuji si to do dneška. To ochromilo nejen čich, ale mě celého. Hlava v tu ránu jako horkovzdušný balón a odcházelo to ze mě pomalu snad i prsty na rukou i nohou. Nezapomenutelné.
To věřim :D To muselo docela ochromit čich na nějakou chvíli, ne? :O Ale že bych doma měla čtyřlitrovou lahev od okurek plnou čpatku...no to nemám. Takže tuhle možnost musím zamítnout.
nosní kapky Sanorin, při ucpaném nosu stačí jedna max. dvě aplikace a nos je hned volný.. jednou jsem ho použil 5x za den a smrkal sem až krev.. jak to vyžralo hlen, muselo to žrát něco dalšího
Nos vymazávám mentolovou mastí z drogerie, protože je (nevím za kolik je teď) levná. Namažu vnitřek nosu a také pod nosem, protože se kůže pod nosem smrkáním odře.
No jo, ale to pomůže spíš na to odření od rýmy, ne? Nos to protáhne možná jen na chvilku...A ten Nasic taky není žádná drahota
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.