Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem Lesba?

Od: laura11 odpovědí: 12 změna:
Zdravím všechny. .. Od začátku tohoto školního roku jsem na nové škole. Všechno je tu super ALE ve třídě jse mi líbí jedna holka.. Máme strach, velký strach že jsem lesba.. Mohu se tedy zeptat, co mám dělat? Díky..

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

0x

kolik ti je? podle nicku 11? jestli ano tak je času dost na zjišťování . všechno se změní kluci se ti nelíbí?

laura11
hodnocení

13
...
Kluci se mi líbí ale holky také...

hodnocení

0x
Pokud ti je 11 tak se ti muze libit vzhledove a to nevadi. Neznamena to nic extra :) to prejde casem. Pokud tě pritahuje tak to muzou zpusobovat hormony, staci jen pockat, muzes byt lesba, ale i bi :)
laura11
hodnocení

13... Děkuju ^^

hodnocení

0x

Co můžeš dělat? Ber se taková, jaká jsi. Nejsi jediná. Ale ještě se to může změnit, jak tu někdo psal. Mě se taky v 17 letech líbila spolužačka. Samé holky ve třídě jsme byly. Přitom ona byla nehezká a neupravená oproti ostatním a to mě na ní snad přitahovalo. Ale jsem hetero nakonec.

laura11
hodnocení

Aha...
Děkuju :)

kami95
hodnocení

0x

V tomto věku jsem to měla stejně, nic to neznamená..

laura11
hodnocení

Dobře, díky :)

joolie*
hodnocení

0x

Ahoj!

Někdy se mi taky líbí holka. Uvědomila jsem si ale, že to je vždycky tím, že se mi třeba líbí její styl oblečení, že jí nějakým způsobem obdivuju a chci jí napodobit. Že vidím, že ona má úspěch u kluků atp.

A z toho druhého pohledu - každý člověk je bisexuál, jen někdo víc na kluky a někdo víc na holky. Někdo tohle nikdy nepřizná a tvrdí, že by nikdy nedal např. pusu klukovi, ale to jsou všechno lži ;) Já bych třeba děsně ráda zkusila líbat se s holkou ;) Takže buď v klidu! A i kdybys nakonec byla lesba, dneska už to lidi hodně berou :)

laura11
hodnocení

Mám to stejně. ..
Moc děkuji! :)

figurek*
hodnocení

0x

když chci namíchnout svoji ženu, pak jí začnu vykládat, ze James Bond je sexy chlap, že se mi moc líbí. A jestli se mě chceš zeptat na orientaci, pak jsem normální hetero. Radím ti : nedělej nic, zachovej klid a nech svoje představy uplynout.

laura11
02.01.14 10:58
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]