Nejste přihlášen/a.
Co můžeš dělat? Ber se taková, jaká jsi. Nejsi jediná. Ale ještě se to může změnit, jak tu někdo psal. Mě se taky v 17 letech líbila spolužačka. Samé holky ve třídě jsme byly. Přitom ona byla nehezká a neupravená oproti ostatním a to mě na ní snad přitahovalo. Ale jsem hetero nakonec.
Ahoj!
Někdy se mi taky líbí holka. Uvědomila jsem si ale, že to je vždycky tím, že se mi třeba líbí její styl oblečení, že jí nějakým způsobem obdivuju a chci jí napodobit. Že vidím, že ona má úspěch u kluků atp.
A z toho druhého pohledu - každý člověk je bisexuál, jen někdo víc na kluky a někdo víc na holky. Někdo tohle nikdy nepřizná a tvrdí, že by nikdy nedal např. pusu klukovi, ale to jsou všechno lži Já bych třeba děsně ráda zkusila líbat se s holkou
Takže buď v klidu! A i kdybys nakonec byla lesba, dneska už to lidi hodně berou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.