Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlak na prsou, když ležím na boku

Od: perfect* odpovědí: 8 změna:
Ahoj. Je mi bude mi 17let a s kamaradama jsme slavili silvestra... vecer jsem přišel domu a zalehl jsem.. a v tom to zacalo... zacal jsem pocitovat takovy tlak na hrudi, hlavne kdyz si lehnu na bok... jsem trochu nachlazeny... nevite co ny to mohlo byt?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

nepil jsi něco bublinkatého v kombinaci s jídlem? to pak stačí upustit páru

naihonn*
hodnocení

0x

Hlavně při ležení na boku. No, já si myslím, že to by určitě mohlo souviset s bujarým oslavováním a že by se to možná chtělo příště mírnit. Ale nemuselo by to jinak být závažné, ale kdo ví...

hodnocení

0x
Nepalila te zaha?

perfect*
hodnocení

Oslavoval jsem moc, a kombinace bublinek s jidlem taky byla :D
doplněno 01.01.14 13:12: Paleni zahy jsem nespozoroval

lucies*
hodnocení

0x

Někdy za ten tlak na hrudi může skřípnutý nerv na zádech.

2fidler*

(no jestli je to skřípnutí nerv tak to musíš rozcvičit*dril*) a jestli ten tlak nepřestane tak zajít *bezim*k obvodnímu doktorovi aby to posoudil*slunce* a řekl co to je :)

kami95
hodnocení

0x

Začni to řešit až se ti to bude dít dýl, než jenom po nějaké párty..to pak těžko soudit, jestli to je alkoholem nebo jestli ti opravdu něco je..

perfect*
hodnocení

Už to přestalo :) Ale nemohl jsem právě že usnout.. tak jsem si říkal, co kdyby...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma skřípnutý nerv

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]