Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komiks v časopise

Od: stracena* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Mám dotaz hlavně asi pro pamětníky. Kdysi (60. - 70. léta minulého století) v časopise ABC vycházel komiks s příběhem z Marsu. Již delší dobu se snažím alespoň zjistit, jak se jmenoval, ale stále se nedaří. Může mi někdo pomoci? Stracena

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stoffi*
hodnocení

0x

Nebyl to náhodou Kruan a služebníci zla? (Kruanova dobrodružství, Kruan a pozemšťané, Kruan a Tila...)

Kruan ale nebyl z Marsu?

hodnocení

0x

Když kouknete sem:

velka-kniha-komiksu-ii.wa/...

prodávají tam Velkou knihu komiksů z ABC 2,3, 4 - u každé knihy je seznam komiksů, autor, roky vydání. Třeba si při pročítání vzpomenete na správný název ;)

doplněno 12.08.11 13:34:

Tady je seznam komiksů z prvního dílu:

komiks.cz/...

stracena*
hodnocení

Kruan mi nic neříká. Mohl by si někdo vzpomenout, o čem bylo Dobrodružství Johna Cartera, to je mi jaksi povědomnější. S.

doplněno 12.08.11 14:01:

Tak teď jsem zjistila, že to je opravdu Dobrodružství Johna Cartera. Všm děkuji za pomoc. S.

Jinak tady se dají komixy z ABC stáhnout s uložto:

uloz.to/...

stracena*
hodnocení

Díky za nabídku, jsem knihovnice, tak si to u nás v knihovně půjčím. S.

Já myslela hlavně k prolistování, jestli je to opravdu to, co sháníte ;)

stracena*
hodnocení

Je to opravdu ono*ua*.

www.ijam.cz/f592773-fotografie-dobrodruzstvi-johna-cartera/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]