Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Empty audio casette shells

Od: jinx* odpovědí: 2 změna:

Zdravim vsetkych radcov

Potrebujem toto:

amazon.com/...

problem je ze som nikdy z amazonu neobjednaval,Potrebujem cca.2 balenia ak som spravne pochopil 24ks.

Ma niekto skusenosti s objednavanim z USA? Ako to cele prebieha? Ako si vyratam konecnu sumu?

Popripade existuje niekto v EU...nejaka alternativa.Ide mi o tovar tak ako je.Pasku tam nepotrebujem.

Pozeral som aj na inych serveroch,Vsade prijimaju objednavky nad 500 popripade nad 1000ks*smich*.Preto amazon...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

a není už jednodušší a levnější koupit obyčejné prázdné kazety? Tu rozšroubujete a kotoučky s páskou vyměníte, otázka dvou minut, taky jsem to v dřívějších dobách párkrát dělal a ani mě nenapadlo že se můžou prodávat přímo jen "obaly" kazet :)

jinx*
hodnocení

viem ze sa to tekto da.Nechcem vyhadzovat novu pasku.Preto sa dotazujem aj na cenu (odhad),popripade kde v EU...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]