Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohýbání lžiček nebo vidlička myslí

Od: margyn odpovědí: 13 změna:

Určitě jste už něco četli, slyšeli nebo viděli o telekinezi a ohýbání lžiček pouhou myšlenkou.Stačilo trochu třít mezi prsty a výsledek byla ohnutá vidlička nebo lžíce...dokáže mi to někdo vysvětlit?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Pokud tohle nekdo umi, a ja verim ze ano. Nepotrebuje vidlicku trit v ruce. Tohle jsou vesmes na 99% podvody.

fisa*
hodnocení

0x

K tomu rozhodně není potřeba tření mezi prsty, to bych spíš tipl na podvod. Vysvětlit to asi nikdo nedokáže přesně, nejspíš nějaký druh energie z myšlenek. :)

amadeus*
hodnocení

0x

Jasně, viděl jsem to v tom dokumentu. Jak jen se to jmenovalo... Matrix! Funguje to tak, že zapnete televizi a pak se dějou i daleko úžasnější věci!

kolik*
hodnocení

0x

je to jen trick !

byva proveden napriklad pokud dotycny drzi v ruce vydlicku tak ji ma predem rozdelenou na 2 poloviny ktere drzi u sebe prave prsty a lehkym uvolnovanim vznika efekt ohnuti.

jinemu vysvetleni neverim,jsem realne myslici clovek. :-D

kaminek81

Je mi 34 roků a nikdy jsem o tomhle neslyšela. až minulý týden... nejdřív mi to nešlo. a ve chvíli, kdy už mi to bylo jedno, a přestala jsem se snažit vidlička opravdu změkla a já ji držadlem vklidu omotala třikrát kolem dokola. Jak je to možné nezkoumám... prostě to jde. Bylo nás v místnosti asi 17lidí. Udělali to všichni. Kromě jedné holčiny, která nemohla pochopit, jak je to možný a nevěřila si, že to dokáže...

qt

A teď tu o Karkulce :)

mili3478*
hodnocení

0x

Realne myslici clovek pouziva mozek jen z deseti porocent , geniove az ctrnact, takze co vlastne vime!

Tento názor vznikl někdy v padesátých letech, ale mozek je využíván celý :)

hodnocení

0x
Tohle je výborný film a odpoví vám na otázku v prvních 15 minutách ;) csfd.cz/...

sonyboj*
hodnocení

0x

Viděl jsem to na vlastní oči, jak moje asi šedesátiletá teta překroutila narezovou lžíci, kterou jsem jí dal já, ze svých příborů. Nevím, jak to provedla, snažil jsem se jí sledovat pečlivě a stál jsem asi metr od ní. Lžíci skryla v rukách, ale nedokázala dobře skrýt, že musela vynaložit určitou fyzickou námahu. Lžíci překroutila. Jde to. Jen je asi potřeba vědět, jak jí správně uchopit. Tak si to vysvětluiju já.;)

strait
hodnocení

0x

A není to náhodou nelegální, já bych se teda bál, aby mě nezavřeli.

buss
hodnocení

0x

Tazatel už jistě ví, měl na to času dost. Ale představte si, přijdete před cizí byt, troch zamyšlení a zámek je oteřen a podobné věci. Na co se pak vymýšlí zbraně? Vyšlu myšlenku a nepřítel kaput.

strait

Nebo na psychiatrickou léčebnu, tím se dnes vyřeší všechno. Pozor, uprchl nebezpečný šílenec, nepokoušejte se ho zastavit, je mentálně ozbrojený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]