Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, jestli se dá bez problémů v sobotu o letních prázdninách zaparkovat v některé ulici poblíž vily Tugendhat. Nevím, jestli tam neni nějaká zóna zákazu stání, nebo podobná omezení. Na mapách Google mi to připadá, že by s parkováním neměl být problém, ale přeci jen, třeba je tu někdo místní a poradí.
Děkuji.
Zvídavá janča sice jistě ví, že parkování problém není, já si už nejsem tolik jistá i když v některé postranní ulici by se místo mohlo najít. U vily není vyhrazené parkoviště pro návštěvníky, stáhla jsem vám ZDE co vám doporučují udělat.
doplněno 06.02.14 22:58:Ještě mě napadlo parkoviště na ul. Drobného u obchodu Billa, vzdálenost je (manžel říká 5 minut) já bych řekla 10.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.