Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brno - parkování u vily Tugendhat

Od: naspatricek® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, jestli se dá bez problémů v sobotu o letních prázdninách zaparkovat v některé ulici poblíž vily Tugendhat. Nevím, jestli tam neni nějaká zóna zákazu stání, nebo podobná omezení. Na mapách Google mi to připadá, že by s parkováním neměl být problém, ale přeci jen, třeba je tu někdo místní a poradí.

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

S parkováním není problém.

lidus*

Zvídavá janča sice jistě ví, že parkování problém není, já si už nejsem tolik jistá i když v některé postranní ulici by se místo mohlo najít. U vily není vyhrazené parkoviště pro návštěvníky, stáhla jsem vám ZDE co vám doporučují udělat.

doplněno 06.02.14 22:58:

Ještě mě napadlo parkoviště na ul. Drobného u obchodu Billa, vzdálenost je (manžel říká 5 minut) já bych řekla 10.

ertl
S parkovanim u vily jsem nikdy problem nemel. A Billa na Drobneho uz davno neni ;)

hodnocení

Děkuji všem třem za odpovědi. :-D

kkzcb
chtel bych se zeptat jestli lze stale zaparkovat u billy na drobnem nebo co tam nyni stoji? anebo mate jiny tip?
dekuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]