Nejste přihlášen/a.
Hodně jsem o něm slyšela.Že hodně lidem pomohl,že za léčení nikdy nebral peníze,ale věci, které pak dával dětem z dětských domovů,že jeho diaknostice nemoci věřili i někteří lékaři z Brna.Chodil jste se někdo k němu léčit a jaké byly vaše zkušenosti s ním?
Ano znala jsem ho, pomohl mnoha lidem, byl velmi skromný. Bylo ho škoda, když zemřel...Jeho nástupcem je pan léčitel Misař z Krucemburku na Vysočině. Léčí stejným způsobem a pomohl také už mnoha lidem, hlavně dětem. V sobotu dopoledne bere lidi bez objednání, ale někdy si počkáte, neb tam jezdí dost lidí, i lékaři, herci, zpěváci...peníze též nebere.
Dobrý den,
může se, prosím, ozvat někdo, kdo má kontakt na pana Misaře z Krucemburku? Nějaké bližší informace?
Děkuji.
Telefon na pana Misaře nemám, ale v sobotu dopoledne bere bez objednání. Léčí doma v zahradním domku u svého domu. Někdy tam je dost lidí, ale někdy také ne. Je to o štěstí. Děti bere přednostně. Žádné stránky ani reklamu nikde nemá, on to nepotřebuje. V Krucemburku ho každý zná, cestu k domu Vám ukáže každý.
Před 30 lety jsem k němu jezdil v sobotu do obce Kraskov, Bohužel mě nepomohl, ale desítkám i stovkám určitě ano. Peníze si nebral, ale dávala se obálka (50Kč) se jménem do tašky. Nesmělo se mluvit o jídle, páč zrovna měl bezjídlový den.
Milane děkuju za odpověd.Škoda,že se neozval také někdo z těch komu pomohl.Moc by mě zajímalo s čím a jak.
Jezdila jsem k němu do Svratouchu s tehdy 5 letým synem. Bylo tam velice zvláštní prostředí, příšeří a syn, který byl vždycky jako z hadích ocásků k němu přišel, přitiskl si k němu hlavu a nechal se hladit jako beránek. Připadal mi jako zhypnotizovaný. Bohužel, od problémů mu pan Paseka nepomohl, ale s věkem odezněly a dneska je z něho zdravý mladý muž. Jinak k němu jezdilo mnoho lidí. Já podobným léčitelům příliš nevěřím, ale když už se člověk nemá kam obrátit, své názory dokáže přehodnotit. Léčitel je také v Zámrsku, prý hodně známý, něco mi říká, zda se nejmenuje Toušek či Touška. Ale nemohu na to přísahat. Také je jeden v Heřmanově Městci, jméno bych zjistila, manželův kolega z práce jeho služeb využil. Jaga.
Pana Paseku jsem znal velmi dobře zachránil život synovci velmi pomohl mému otci ,strýci,matce a i mě osobně.Navštívil jsem za svuj život několik léčitelu a on jediný měl mojí apsolutní duvěru jeho energii jste doslova mohli cítit formou horka a nebo i jakím si tahem směrem k němu když na vás pusobil. S pozdravem Šmíd
Ráda vzpomínám na tohoto úžasného člověka. Byla jsem u něj někdy před 30 lety, celá rozklepaná, měla jsem v prsu bulku. Nestačila jsem pomalu ani pozdravit a on už mi říkal: Ta bulka v prsu, to není vůbec nic hrozného, ta se brzo ztratí. Pak sám poznal, že mám problémy se štítnou žlázou. Pak ještě něco a dal mi na to krásnou radu. Ráno po probuzení nemám vstávat z postele rychle, ale mám si chvíli poležet. To se mi moc líbilo .
Před časem jsem se s panem Pasekou setkala v nemocnici. Seděl na vozíku, nevypadal dobře, ale usmíval se. A za pár týdnů prý pak zemřel.
O panu Pasekovi jsem našel ještě článek klubu skeptiků Sisyfos. Koho tato problematika zajímá, určitě jej ocení ! sysifos.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.