Nejste přihlášen/a.
ahoj budeme se stěhovat na venkov a já přemýšlim o nejlepším dopravním prostředku na cestu do práce budu to mít 50km tam a 50km domu, přemýšlim o skůtru co myslíte dá se jezdit 50km na skůtru? auto mam ale když si spočítam benzín tak to bych jezdil za hodně a autobusem bych musel dost přestupovat takže to spojení neni zas tak dobrý...
to chce porovnat vše pro a proti. skůtr 125 žere cca.4l.benzínu. pak záleží, jaké máte auto, jestli nepotřebujete nové,kolik žere, jestli by se vyplatilo LPG, nafťák. kolik času strávíte v hromadné dopravě, jestli se nevyplatí ten čas být raději déle v práci atd. nakonec můžete jezdit autem s někým na střídačku stejnou trasu. já osobně jezdím na LPG, ale mám to do práce jen 3 km.,tak to skoro celé stejně jedu na benzín
125 žere 4l? To snad ne? Mě v chopperu žere 2l. Vždyť 800ccm mi žere 5,5, když to ženu nebo jedu v koloně.
Ale 50km denně na skůtru mi přijde taky dost. Záleží na nátuře a oblečení,
tak nějak vycházím z informací na netu, spotřeby jsou od 2 do 4l. , mě by to určitě bralo 4l.
Nebuď pesimista, mě to žralo 2,1, když jsem měl skoro 130kg. Po zhubnutí klesla spotřeba o pouhou decinku
tak já pracuju 15 dní v měsíci a 15 mam volno takže by se jednalo o těch 15 dní když koukam na IDOS tak mi to vypočítalo 3x přestup hodina a 54min jízdy což je dost autem bych tam byl za 40min podle mapy.cz jinak mam feldu a nevim jestli by bylo rozumné tam dávat plyn je stará 14 let
Pořád někam dojíždím. V současné době jezdím 30 tam a 30zpět. Mám ropáka, jezdím v průměru za 5.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.