Nejste přihlášen/a.
al bunda No, pane kolego, vaše nastíněná otázka dostatečně vypovídajícího avataru zde není poprvé. Ale jsme-li již u tohoto tématu, jste opravdu přesvědčen, že zrovna váš avatar (nebo je to snad portrétek?) je opravdu něco naznačující? Postrádá jakékoliv symboliky. Já tam vidím prostě hlavu, které chybí pokrývka - ta by, dle mého názoru, alespoň něco naznačila. Já myslím, že ta obrázková symbolika není až tak nezbytná, ostatně ani vy jste ji nevyužil... Nechme tedy na okolí, jakou tvář nám přidělí... já myslím, že ten obrázek je opravdu jen jakýmsi zvýrazněním nicku a to ani vy, ale ani já již určitě nepotřebujeme.
A konečně se dostávám se k podstatě. Jaký je názor všech, kteří již nějaký ten avatar mají? Jste s ním spokojeni? Nebo jej máte jen proto, že lepší nebyl k dispozici? Opravdu vás právě váš avatar symbolizuje?Zkuste se k tomu vyjádřit...
Zdravím všechny, strejc
Zdravím,
nick Al Bunda je pro všechny, kdo znají Ženatého se závazky, myslím velmi výmluvný. Fotku mi sem vložil Admin-slunce-naše-jasné, jako malé odškodnění za vyřazení z bodování. V té době jsem měl náskok snad nějakých 600-800 bodů. A to bylo pro řadu poradců možná trochu demotivující.
Původní fotka vypadala trochu jinak, namísto zmenšení ji Admin ořezal...
Za tři roky, co se angažuji v tomto projektu, jsem si uvědomil celou řadu souvislostí a naučil se velmi mnoho. A za to jsem vám všem - poradcům i tazatelům - velmi vděčný. Pomohli jste mi vyrůst.
Děkuji vám.
Vzácný příteli,
i otázku papouška jsme zde již řešili, hledejte.. Zjistíte, že nehraju proti pravidlům.
Osobně mám třeba výhrady i k některým Vašim odpovědím - a není jich málo, ale ať se mládí vydovádí. I Vy časem dozrajete, stejně jako se to stalo mně. Jste schopný poradce a za nějaký čas budete na špici - vím, že je to pro Vás velká výzva, i když říkáte opak.
Neznám Váš mejl - pokud to byla vážně míněná nabídka. Ale na titulku www.motivace.pise.cz najdete jeden z mých. Ozvěte se, pokud o to stojíte. Rád si s Vámi popovídám.
Hezký den.
Já chci Sandokana!
Co to hodit na hrb adminovi, ať si každý zašle svůj avatar (podle své představy) a admin si to ořeže (přizpůsobí) a přiřadí (k jeho Niku).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.