Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jste spokojeni se svým avatarem?

Od: strejc® odpovědí: 24 změna:

al bunda No, pane kolego, vaše nastíněná otázka dostatečně vypovídajícího avataru zde není poprvé. Ale jsme-li již u tohoto tématu, jste opravdu přesvědčen, že zrovna váš avatar (nebo je to snad portrétek?) je opravdu něco naznačující? Postrádá jakékoliv symboliky. Já tam vidím prostě hlavu, které chybí pokrývka - ta by, dle mého názoru, alespoň něco naznačila. Já myslím, že ta obrázková symbolika není až tak nezbytná, ostatně ani vy jste ji nevyužil... Nechme tedy na okolí, jakou tvář nám přidělí... já myslím, že ten obrázek je opravdu jen jakýmsi zvýrazněním nicku a to ani vy, ale ani já již určitě nepotřebujeme.

A konečně se dostávám se k podstatě. Jaký je názor všech, kteří již nějaký ten avatar mají? Jste s ním spokojeni? Nebo jej máte jen proto, že lepší nebyl k dispozici? Opravdu vás právě váš avatar symbolizuje?Zkuste se k tomu vyjádřit...

Zdravím všechny, strejc

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Což tak mít možnost vložit svůj vlastní? Admin by určil rozměry a velikost...co?
přání bylo vyslyšeno... poradte.cz/...:)

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Já jsem zcela spokojený.

doplnit odpověď
hodnocení

lepší nebyl tak se mu snažim aspon přizpůsobit*smich*

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jsem spokojen se svým avatarem, až na tu pleš*tuc*

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ale jo jde to- byl to vždy oblíbený želvák *smich*

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Zdravím,

nick Al Bunda je pro všechny, kdo znají Ženatého se závazky, myslím velmi výmluvný. Fotku mi sem vložil Admin-slunce-naše-jasné, jako malé odškodnění za vyřazení z bodování. V té době jsem měl náskok snad nějakých 600-800 bodů. A to bylo pro řadu poradců možná trochu demotivující.

Původní fotka vypadala trochu jinak, namísto zmenšení ji Admin ořezal...

Za tři roky, co se angažuji v tomto projektu, jsem si uvědomil celou řadu souvislostí a naučil se velmi mnoho. A za to jsem vám všem - poradcům i tazatelům - velmi vděčný. Pomohli jste mi vyrůst.

Děkuji vám.

Jste spokojeni se svým avatarem?
hodnocení

al bunda Hm, ale po třech předchozích vašich vyjádřeních ( 14.08 - 14.15 ) bych spíš přidělil papouška... omlouvám se za razanci vyjádření svého, ale pohlédněte a pochopíte. Snad proto nevolím avatar žádný... Kdyžtak mi cinkněte na mail... *smich*
al bunda*

Vzácný příteli,
i otázku papouška jsme zde již řešili, hledejte.. Zjistíte, že nehraju proti pravidlům.
Osobně mám třeba výhrady i k některým Vašim odpovědím - a není jich málo, ale ať se mládí vydovádí. I Vy časem dozrajete, stejně jako se to stalo mně. Jste schopný poradce a za nějaký čas budete na špici - vím, že je to pro Vás velká výzva, i když říkáte opak.
Neznám Váš mejl - pokud to byla vážně míněná nabídka. Ale na titulku www.motivace.pise.cz najdete jeden z mých. Ozvěte se, pokud o to stojíte. Rád si s Vámi popovídám.
Hezký den.

hodnocení

tesyk*
Teda, to je rána. Al bunda není al bunda. Tak jsem si říkal do jak upřímné a inteligentní tváře koukám a najednou tohle. To mám z toho, že se nedívám na eimerický seraily.
02.11.06 17:14
hodnocení

*smich*
Jste spokojeni se svým avatarem? #2
al bunda*
Strašné prozření?
To je mi vážně líto...
Hezký den.
hodnocení

taková je pravda
al bunda*
Tak to je vážně božíííí...
hodnocení

Doví jak je to ze strejcem
hodnocení

Ikdyž mne toto oslovilo také, je to velmi zajímavé, volil jsem nakonec tvář svou vlastní, neb jsem vzal v potaz, že dotyčný srýc by nemusel být vždy zajedno s mými vyjádřeními... jak BTW naznačuje jeho pravá ruka... *smich*

strejc

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Já chci Sandokana! *bzum*

Co to hodit na hrb adminovi, ať si každý zašle svůj avatar (podle své představy) a admin si to ořeže (přizpůsobí) a přiřadí (k jeho Niku). :)

tesyk*
Nebyla by lepší Perla Labuanu? Alespoň pro nás uživatele.*smich**smich**smich*
žádné řezáni, to se mi nechce. Radeji vsechno vy sami :)
poradte.cz/... i/409-ulozte-si-avatar-a-mrknete-na-sve-diskuze.html

hodnocení

Jestli chceš, pošlu ti čtyři ořezané Sandokany... :)
hodnocení

Pokud se mi podaří vložit aspoň vzorek...
tesyk*
Sandokan byl žid? Že ta obřízka...

lidus*
hodnocení

0x

IVZEZ-krásné ale bohužel to neumím, já si prostě vybrala z nabídky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]