Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem se zeptal 2holek, které se navzájem vůbec neznají zda by šla se mnou do letního kina. Jedna mi odpověděla že mi napíše večer, tak mi napsala že půjdem. A druhá mi napsala že taky půjde. Ted prosím nevím co mám dělat. Určitě by nebylo dobré kdyby se tam obě setkali a hlásili se ke mně. Poradte co nyní mám dělat a co jim napsat. Děkuji.
Švédská trojka?
Dostal jsi se vlastní vinou do blbé situace, budiž Ti to ponaučením pro příště. Asi bych se oběma nějak vymluvil a toto dvojité rande zrušil. Příště si to naplánuj lépe, a když pozveš jednu tak počkej na její vyjádření, než zkusíš další.
Dobrý den.
Rada je taková.
Nikdy nezvat dvě najednou, vždy je tu riziko, že odpoví obě kladně.
Teď je na Vás, o kterou máte větší zájem.
Té druhé budete muset dát košem.
Nebo oželit rande a být frajer. Vzít obě dvě. Ta, která to ustojí a ještě se ozve (nebo hned neuteče), ta je ta pravá.
Hans S.
:D Nojo, ted se ještě směju, ale v den D to bude horší. Netušil jsem že ta druhá nakonec napíše že jo. :D Ted budu vypadat jak blbec (posera) když jsem je pozval obě a já řeknu že nemůžu. :D
To jo, ale asi je to menší zlo, než aby se tam potkaly. A radši nezkoušej jedné říct ne a jít s druhou. Ta první by mohla vyrazit na průzkum!
Když té jedné se omluvím že mně do toho něco vlezlo. Tak to půjde. Vstup jí mám platit a nebo ne?
Nevim, jak bych to udelala, jak rikas, ze ti do toho neco vletlo. Nevim, proc by defacto cizi holka mela vyrazet na pruzkumy, kde a s kym zrovna jsi, to by mohla byt echt gold stihacka.
A kino samozrejme platis ty, o tom ani nedychej
Mladíku.Myslet,znamená být překvapen.
Myslíte,že něco nikdo nezjistí a jste pak velmi překvapen,že zjistí.Myslíte,že něco nedokážete a pak jste velmi překvapen,že ano.
doplněno 08.08.11 12:24:Može se stát,že ta děvčica půjde do kina nakonec s někým jiným.Třeba se těší a když vy nebudete moci,půjde třeba s kamarádkou.Budete mít klid,že Vás neviděla?
Pravda někdy bolí, ale zase slouží ke cti. Omluvil bych se té která souhlasila později a kápl bych božskou "Sorry Máňo, ale Pepina souhlasila dřív" Není to sice diplomatické, ale čestnější. Lhář totiž musí mít dobrou pamět a později by si se mohl podřeknout. Také můžeš říct že prostě jsi ten film moc chtěl vidět, ale ne sám a tak jsi prostě pozval někoho jinýho což neznamená že by si o tu druhoou neměl zájem. A také se může stát, že ta první odřekne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.