Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2 rande najednou - co dělat?

Od: alex* odpovědí: 17 změna:

Dnes jsem se zeptal 2holek, které se navzájem vůbec neznají zda by šla se mnou do letního kina. Jedna mi odpověděla že mi napíše večer, tak mi napsala že půjdem. A druhá mi napsala že taky půjde. Ted prosím nevím co mám dělat. Určitě by nebylo dobré kdyby se tam obě setkali a hlásili se ke mně. Poradte co nyní mám dělat a co jim napsat. Děkuji.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Švédská trojka?

Dostal jsi se vlastní vinou do blbé situace, budiž Ti to ponaučením pro příště. Asi bych se oběma nějak vymluvil a toto dvojité rande zrušil. Příště si to naplánuj lépe, a když pozveš jednu tak počkej na její vyjádření, než zkusíš další.

hodnocení

0x

ehm. a co tam jít jeden den s jednou a jiný den s tou druhou?

alex*
hodnocení

:D Já je ale pozval obě na středu, jeden a ten samej film. :D průšvih

hansschuman*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Rada je taková.

Nikdy nezvat dvě najednou, vždy je tu riziko, že odpoví obě kladně.

Teď je na Vás, o kterou máte větší zájem.

Té druhé budete muset dát košem.

Nebo oželit rande a být frajer. Vzít obě dvě. Ta, která to ustojí a ještě se ozve (nebo hned neuteče), ta je ta pravá.

Hans S.

greenbull*

*smich* Jen aby to ustál on :)

alex*
hodnocení

Asi, by mě obě zařízli jak slípku. :D

alex*
hodnocení

To pak nejspíš, ale utečou obě. :D

solenza*
hodnocení

0x

Pozvat 2 holky, tomu se říká pojištěný rande. *vtip*

alex*
hodnocení

:D Nojo, ted se ještě směju, ale v den D to bude horší. Netušil jsem že ta druhá nakonec napíše že jo. :D Ted budu vypadat jak blbec (posera) když jsem je pozval obě a já řeknu že nemůžu. :D

hop®

To jo, ale asi je to menší zlo, než aby se tam potkaly. A radši nezkoušej jedné říct ne a jít s druhou. Ta první by mohla vyrazit na průzkum!

alex*
hodnocení

Když té jedné se omluvím že mně do toho něco vlezlo. Tak to půjde. Vstup jí mám platit a nebo ne?

martinaa*

Nevim, jak bych to udelala, jak rikas, ze ti do toho neco vletlo. Nevim, proc by defacto cizi holka mela vyrazet na pruzkumy, kde a s kym zrovna jsi, to by mohla byt echt gold stihacka.

A kino samozrejme platis ty, o tom ani nedychej;)

alex*
hodnocení

;) Díky za radu. Taky si myslím, že na žádný průzkum nepůjde.

majdalena*

Mladíku.Myslet,znamená být překvapen.

Myslíte,že něco nikdo nezjistí a jste pak velmi překvapen,že zjistí.Myslíte,že něco nedokážete a pak jste velmi překvapen,že ano.

doplněno 08.08.11 12:24:

Može se stát,že ta děvčica půjde do kina nakonec s někým jiným.Třeba se těší a když vy nebudete moci,půjde třeba s kamarádkou.Budete mít klid,že Vás neviděla?

buss
hodnocení

0x

Omluv se jim na neodkladnou záležitost a přelož to na jindy, ovšem už ne společně. Nebo si vybrat, hoď losem ..., nebo to nechej tak a jedna možná odpadne.

technikjirik*
hodnocení

0x

Pravda někdy bolí, ale zase slouží ke cti. Omluvil bych se té která souhlasila později a kápl bych božskou "Sorry Máňo, ale Pepina souhlasila dřív" Není to sice diplomatické, ale čestnější. Lhář totiž musí mít dobrou pamět a později by si se mohl podřeknout. Také můžeš říct že prostě jsi ten film moc chtěl vidět, ale ne sám a tak jsi prostě pozval někoho jinýho což neznamená že by si o tu druhoou neměl zájem. A také se může stát, že ta první odřekne...

lui*

Svatá pravda. Existuje jedno přísloví: Z pravdy se dá vždycky nějak vykroutit. Ale lhát se musí naprosto přesně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]