Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorová pila homelite, jaké máte zkušenosti

Od: pedros odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s pilou značky homelite? potřebuji koupit motorovou pilu a nevím jakou značku, jestli stihl nebo homelite, budu ji používat v sadě u baráku a na dělání dřeva, takže žádné velké výkony nepotřebuji. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

tyhle dvě značky bych nesrovnával. neznamená, že když je to pro hobby používání, že musíte koupit levnější model

doplněno 30.12.13 14:23:

tím nesrovnáváním jsem myslel, že homelite bude horší

buss
hodnocení

0x

První byla od lesáků za 600 Kč před 28 lety vyřazená Husqvarna, takže byla zahulená. Kdyby neodešlo zapalování jede furt. Další opět stejná značka.

hop®
hodnocení

0x

Měl jsem po sobě dvě malé jednoruční Homelitky (obě mi ukradli) a byl jsem s nimi naprosto spokojen...

jm*
hodnocení

0x

Dobrý den, používám jak stihl, tak homelite. S oběmi jsem spokojen. Stihl používám na ořezy (je lehčí) a homelite rozřezávám větší polena.

raadek*
Výroba kvalitních Homelitek skončila v devadesátých letech. Stihl by vám stačila 170, 171 nebo 181, ale o tom se poraďte u autorizovaného prodejce, který vám zajistí i kvalitní servis.

hodnocení

0x

Jemnému "chalupářskému" zacházení vyhoví v podstatě každá nová pilka.

Fakt ale je, že Stihl má nejkvalitnější produkty v řadě hobby i sřední farmářské.

Těžaři mají na profi práce velké Husquarny a k tomu ještě na drobnosti Stihlky.

Pozor jen na podomní prodeje i u pilek jsou falza !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]