Nejste přihlášen/a.
DOBRÝ DEN
SEM KLUK A JEMI 12 LET HLEDAM BRIGADU A NIKDO MI JI NEDÁ PROTOŽE MI JEŠTĚ NENÍ 15LET
ZVLADNUL BYCH
HLÍDÁNÍ ZVÍŘAT-PSY
UČIT BREAKDANCE-SEM POKROČILÍ TANEČNÍK BREAKDANCU-PŘEMET VZAD-STOJKA-TOČENÍ NA HLAVĚ
PLAT NA DEN ZALEŽÍ NA VÁS
PIŠTE MI NA EMAIL BUBEC147@SEZNAM.CZ
JIŘÍ DANIHEL
hrubky komentovat nebudu, to už stihli přede mnou. Když dáváš inzerát, měl bys napsat oblast, kde si práci představuješ. Takto ti to stejně nevyjde, musíš se prezentovat v okolí. Vyrob si plakátky s odstříhavacím telefonním číslem, kam napíšeš co bys rád dělal, nebo naházej v okolí do schránek lístky s nabídkou.
Psa ti nikdo venčit nedá - cizímu, bez zkušeností, to asi neklpne. Break-dance - možná nějaký stejně starý puberťák by rád, ale ten zase nezaplatí... spíš nabídni sekání trávy, dřeva nebo natírání plotů, obstarání nákupu apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.