Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parazit ve vaně?

Od: kolo* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, už podruhé se mi stalo, že když jsem přijela k rodičům a koupala jsem se ve vaně, najednou se tam objevil jakýsi hnědooranžový průsvitnýslizovitý útvar, nebo i dva podobný hlístům nebo tak něčemu(ale nehýbalo se to). netuším co to může být a jak by se to tam dostalo, protože napodruhé jsem vanu dokonce vydrhla čistidlem. Doma kde bydlím se mi to nikdy nestalo. U rodičů máme kočku, tak jestli to může být od ní( to je jediné co mě napadlo, jinak netuším) ale pohybuje se jen v bytě a pravidelně každého půl roku ji dáváme odčervit. Nevíte? Za jakýkoliv tip, radu,.. budu vděčná. Je mi to velmi nepříjemné a bojím se abych z toho třeba neměla zdravotní komplikace. (přikládám obrázek jak to zhruba vypadá-fotka je opravdu jen ilustrační, jen abyste věděli jak to +- vypadá, nefotila jsem to já a nevypadá to úplně stejně)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kolo*
05.02.14 22:23
hodnocení

Parazit ve vaně?

Jenom typ - podobně vypadají vajíčka šneků, nakladená na skle akvária. Kde se to ale bere ve vaně... *nevi*

doplněno 06.02.14 11:24:

asi blbej nápad: pár dnů nechat v klidu a pozorovat, co se z toho vylíhne.

ukulele*
hodnocení

0x

Ahoj, jedná se o tasemnici kočičí...

kolo*
hodnocení

to mi moc nesedí, tasemnice by měla mít článkované tělo a navíc těch "věcí" bylo víc a tasemnice přece zůstává ve střevě a vypouští jen své články, které jsou ale takové hutné bělavé...

hodnocení

0x

Seberte to i s trochou vody do šroubovací skleničky a zastavte se na veterině. Budete mít jasno a hlavně klid.

cuca*
hodnocení

0x

A odku berou rodice vodu? Nemaji ji z vlastni studny? Nemohlo by to byt tedy z kohoutku? Ale nic o tom nevim, jen tip.co to dat na rozbor vody.ale jestli si myslite že je to od kocky...co kdybyste zkusila umyt vanu nez ji napustite? (Nevim z prispevku, zda jste ji umyla pred a nebo po) jestli se nedopatrate puvodu, co zkusit nechat udelat rozbor vody.

ramona
hodnocení

0x

Podle mne je to hnízdo něčeho zatím nevylíhnutého,může to být i ze špatně odvedeného odpadu,proto atˇho zazátkovávají i když je vana bez bez vody.Jinak bych to odnesla na hygienickou stanici do laboratoře,je to vážná věc ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]