Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jsem ze čtyřčlenné rodiny a moji rodiče jsou strašně přísní. Je mi sedmnáct. Doma musím bývat nejpozději v deset, přes to nejede vlak. Nejsou zvyklý na nějaký kluby, přespávání apod.
Nedávno jsem si taky našel přítelkyni. Chtěli bychom být o SIlvestu spolu (pravděpodobně u ní doma, rodiče má v pohodě). Jenomže to mi moji rodiče samozřejmě nedovolí chtějí, abych byl doma... Asi s tím nijak nepohnu abych nakonec nemusel být doma..
Moje otázka taky je - chodívali jste přes večery někam nebo jste bývali třeba do deseti, jeddenácti už doma v mém věku...
Každopádně děkuji všem za jakoukoliv radu, neřeknu kdyby mi bylo patnáct, ale v sedmnácti se mi to zdá docela síla, aby mě rodiče takhle drželi. JDe hlavně o to, že na to nejsou vůbec zvyklý, aby takhle nědko chodil pozdě domů nebo celý den nepřišel a přišel až druhý den někdy... :/
Ja mam nastesti dokonale rodice. Tata kvuli zdravotnim komplikacim prosvihl velkou cast meho detstvi a kdyz se uzdravil, tak se mnou jednal jako s dospelym i kdyz mi bylo 14. Dal mi jasne najevo, ze mam veskerou volnost, ale zaroven plnou zodpovednost sam za sebe a za sve chyby - nepomuze mi z zadneho pruseru. No a ja diky jeho pristupu nikdy zadny velky pruser neudelal a zaroven jsem si mohl zustavat kdykoli, kdekoli a jak dlouho jsem chtel.
Ostatni rodice s jejich pristupem nechapu. Delaji z deti neschopna a nesamostatna individua, ktera nejsou pripravena na opravdovy zivot.
Abych odpověděl na otázku. Ve tvém věku jsem neměl potřebu být pozdě v noci pryč z domu.
A jinak. Co kdyby se tvoji rodiče poznali s rodiči přítelkyně? Vím, že je to dost pozdě, ale jak píšeš, že jsou rodiče přítulky v pohodě, třeba by si udělali zítra po obědě procházku (jestli jsou ze stejného města) a stavili se u vás a pokecali s rodiči, že na Tebe dohlédnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.