Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji počítač, ale nemám peníze

Od: evates* odpovědí: 11 změna:

Bude to znít hloupě, ale nemáte někdo počítač zadarmo, který už nepotřebujete? Já mám takový, už dost starý a pořád rozjímám, kde bych vzala na něco lepšího a ne tak starý jako ten můj. Bohužel, Kč mně stačí jenom na zaplacení potřebného. Nedělám ze sebe chudáka, jen to zkouším, kde to jde.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stribrnak*
hodnocení

0x

já bych potřeboval nový kalhoty a boty,nemáte někdo jedny navíc?nedělám ze sebe chudáka,ale jen to zkouším,kde to jde

kosak*

tak udělejte výměnu

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já kolikrát nemám ani na zaplscení potřebného. Otázkou je, co je potřebné a co ne. Možná, že kdyby ses více rozepsala o své situaci, možnostech, potřebách atd., tak by možná někdo něco rozumného poradil. Možná taky, že ne. Ale za zkoušku by to myslím stálo. Na Aukru se dají koupit PC i komponenty za pár korun a spoustě lidí se ledacos válí doma a než aby to vyhodili, tak to raději někomu dají. Ale takhle stručně mi to vyznívá skoro až drze. Pouvažuj o tom.

lidka*
hodnocení

0x

Buď ráda evates, že máš alespoň starší a jak je vidět, tak docela funguje. Na něco lepšího je potřeba si vydělat korunky a ne škemrat na poradně, kde se bezplatně radí. A nebo šetřit do kasičky. *tuc* Nepočítej s tím, že dostaneš něco zadarmiko, tak to v životě nechodí. *stop* A navíc to sem na poradnu nepatří!

hodnocení

0x

Ufff*uspech*Pokud jste insolventní,tak choďte do internetových kaváren,pokud si myslíte,že život se bez počítače neobejde.Domnívám se,že morálnější dotaz by měl znít asi takto:"potřebuju najíst,pomůžete mi,mám totiž hlad:"*bzum*

evates*
hodnocení

Promiňte, já jsem říkala, že je to trapný, tak se nezlobte, že jsem si dovolila otázku, která tam vůbec nepatří. Děkuji za radu na AUKRO, to bude asi nejlepší. Píšete, že jsem toho o sobě napsala málo, co mám napsat? Kolik mám důchodu a co z toho platím? To ne. Pán co chtěl oblečení, tak mu nemůžu sloužit, protože jsem sama a já chlap nejsem. A taky, že jsem závislá na počítači? Když jsem a sama v malé vesnici, tak jsem ráda, že komunikuji s počítačem. Ještě jednou pardon a už, prosím, nic nepište.

No tak se neštěť. Já Tě zrovna chápu, ale to víš, zadarmo Ti nikdo nic nedá. Máme to holt těžké všichni. Možná, žes mohla napsat, jestli by někdo neměl počítač za nějakou rozumnou cenu. Tak do dvou tisíc, možná, že bys někoho našla. Já třeba takový mám. Ale co by se dělo dál? Ty mi dáš peníze, a pak se Ti s tím něco stane, a budeš mě uhánět, že jsem Ti "prodala" šmejd. A já budu mít názor jiný, protože u mne fungoval v pohodě. Co z toho vznikne? Dohady, nepříjemnosti a bezesné noci, plné vzteku. Vykašli se nato. Nestojí to zato. Ahojky Suzy.

Občas se nějaký počítač nabízí zde :

nevyhazujto.cz/...

Každopádně si tam můžete zadat poptávku. Ono je taky celkem podstatné, jakou máte představu o tom počítači, předpokládám, že v garáži někde budu mít hozený jeden, co má ještě W95, takže má tak 12-14let. Ten ale asi nesháníte, že?

lidus*
hodnocení

0x

Jeden mám už za jeho mladých let jsme mu říkali Šípková Růženka, je k němu i monitor Samtron, myš a klávesnice, stáří cca 15let. Leží v originál krabici ve sklepě a není nikdo kdo by s ním zajel do sběrného dvora, pokud máte zájem dám ho zcela zdarma. Na lepší si patrně budete muset vydělat.

tesla

Napište mi co má teď váš počítač za konfiguraci a já bych možná na půdě vyhrabal mezi těmi 60 počítači něco lepšího než máte. Ale pouze osobní odběr.

banan*
hodnocení

0x

Co si třeba dát inzerát do Profitu? :)

Lidi tam píšou různé věci, minule jsem tam třeba našla, že někdo shání člověka, který se za procenta z měsíční splátky zaručí domem na NEJMÉNĚ 3 000 000 Kč. A pokud se najde někdo, kdo cizím lidem bude dobrovolně ručit svým barákem za tři mega, tak se jistě najde někdo, kdo Vám daruje PC... ;)

Lidi dělají různý blbovinky :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]