Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebuju nutne pomoc je mi 14 a zamilovala jsem se pred vanoci do kluka který se zamilovaval pomalu i do mě ale pak se semnou pohadal a pak zas začal bavit ale ted mi pise ze chce moji spoluzacku kterou ani nezna protože se s tim klukem znám z hip hopu a nechodi s nami do školy a mam mockrasne vzpominky ale jeho se nemuzu zbavit a je mi hrozne a mam chut si neco udělat ale to neudělám nechci si zkracovat zivot ale boli to co mam dělat? a kamarady nemám ve škole jsem sikanovana tak ani ve skole nemam podporu
pomoc prosím
Za 1. Bych změnil školu,pokud jsi šikanována. a za 2.Zkus na toho kluka přestat myslet,představ si o něm nějaké nejhorší věci,co by ti mohl udělat,mohlo by ti to pomoct ho přestat milovat.Ale první změň tu školu,to je základ!
jsem v 8 tridě asi už bych to měla dojít do konce te devidky a nevim co si mam presne predstavit
a děkuji za pomoc moc si ji važim
Když chodíš do 8mičky a nemáš tam žádné přátelé,tak nevidím důvod,proč nezměnit školu.Jak tě např. šikanujou?
podle nich jsem cikán a mají na mě kecy at umru na otravu cernobilu a tak nějak a celá škola je o proti mě a ja jsem z toho psychicky spatna ale rodice rikaji ze to nema cenu ze to musim prekousnout ale to se neda
ale ja cikán nejsem jen jsem tmavsi
Tak pokud říkají tví rodiče,že to musíš překousnout,tak jsou s prominutím trochu idioti,aby nechávali šikanovat své dítě.To se namě nezlob,ale kdyby šikanovali moje dítě,tak to řeším změnou školy,jiné řešení není.Prostestuj,že nebudeš chodit do školy,že chceš chodit na jinou školu,rodiče by tě pak měli přepsat,pokud ne,tak řekni babičce nebo někomu,ať je přemluví,protože do 9té třídy to nemusíš vydržet.Jo a kdy to šikanování začlo?
už od první třídy ale nebylo to tak hrozny a ono rodičum jde hlavně o to ze v devate třidě ty největší sikanatori odejdou ale ja vim ze i moje trida bude o proti mě
Pokud nechceš změnit školu,tak se jim postav a poniž jejich vůdce,tím si možná získáš respekt nebo naopak se to zkorší.Teď si musíš vybrat,jestli se postavíš vůdci a buď budeš mít respekt a nebo se to zhorší.Já osobně bych teď hned změnil školu,ale rozhodnutí je na tobě.
Nejsi na to sama.
Každý učitel i každý další zaměstnanec školy je povinen proti šikaně zakročit. Můžeš se obrátit na školního psychologa, na výchovnou poradkyni, na svou třídní učitelku, na zástupce ředitele nebo na ředitele školy.
Pokud nikomu z vyjmenovaných nevěříš, obrať se na svou oblíbenou učitelku.
Držím ti palce!
Šikanu nahlas třídnímu nebo výchovné poradkyni, svěř se rodičům a nedej se.. Na první lásku nemusíš zapomínat, od 6 do 9 třídy jsem milovala spolužáka, krásné roky, dodnes na ně na setkání spolužáků oba vzpomínáme. Nezoufej, příjde nová láska a třeba i ta nebude poslední, rozchod bolí ale věř mi, že jich za život bude víc než jeden.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.