Nejste přihlášen/a.
Z ničeho nic taťka začal jedním okem vidět dvojitě.Oko má ztočené do koutku a nejde se podívat rovně.Na očním řekli užívat vitB a čekat až se to samo upraví.Už je to měsíc a žádná změna.Má prosím někdo podobnou zkušenost?Ještě nikdy jsem nic takového neslyšela.
Dvojité vidění rozhodně není běžná a jednoduše léčitelná věc, může to být hned několik demylizačních onemocnění, proti tomuto i "banální" onemocnění öčního nervu. Jedině důkladné vyšetření a to nejlépe magnetická rezonance + odběr mozkomíšního moku může rozhodnout oč jde. Nechci strašit ale ono už dnes i dítě ví, že tak začíná RS, projevuje se borelioza a všechny tyto nervové nemoci. Mě tak RS začala a 7 týdnů mi v jedné periferní nemocnici píchali B12, cpali pyridoxinem a thiaminem a dívali se na mě jako n a exota co tam prý ještě neměli, po 7 týdnech bez vyšetření a "zdravou" propustili domů. Doporučuji navštívit neurologa.
doplněno 29.12.13 21:38:Dejte prosím vědět jak to dopadne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.