Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechápu proč se otázka smazala

Od: lukas233* odpovědí: 6 změna:

Můžu se zeptat proč mi už 2x smazal administrátor otázku? Potřebuju pomoc a vy mi to smažete fakt dobrý .

výtka
Upozornění od sys spider 05. 08. 2011 16:14:38
Pravděpodobně proto, že porušovala zdejší pravidla.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hansschuman*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Před Vložením otázky si řádně pročtěte pravidla poradny zde

S pozdravem

Hans S.

doplněno 05.08.11 16:24:

Cituji:

Je zakázáno:
- Z1 - psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu.
- Z2 - psát vulgárně a slovně napadat uživatele.
- Z3 - umisťovat do příspěvku reklamu, inzerci a odkazy vedoucích k vlastnímu prospěchu.
- Z4 - odkazovat tazatele na vyhledavače ve smyslu: " tady si to najdi" a na místa, kde problém vznikl (úřady, instituce, zaměstnavatele apd) ve smyslu: " tam se zeptej". Tazatelé nejsou hloupí, aby o této možnosti nevěděli, ale z nějakého důvodu volí Poraďte.cz, respektujme to!
- Z5 - vkládat k odpovědi obrázky, které nesouvisí s radou, používat jiné smajlíky než z Poradte.cz a vkládat odpovědi, které se nevztahují k otázce nebo odvádí pozornost jinam, navíc si vyhrazujeme právo kdykoliv je smazat.
- Z6 - pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.
- Z7 - poskytovat návod k páchání trestných činů mj. také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.
- Z8 - zakládat vícenásobné registrace pro jednoho uživatele ve smyslu snadnějšího získání dárku - prvního trička.
- Z9 - podvodně získávat ohodnocené odpovědi a říkat si o její ohodnocení. Při zjištění podvodu bude registrace vynulována popř. zrušena.
Je povoleno:
- P1 - poděkování za odpověď se nevztahuje k pravidlům Z.
- P2 - upřesnění otázky se nevztahuje k pravidlům Z.
- P3 - doporučení firmy nebo výrobku, na základě zkušeností v odpovědi na otázku, se nevztahuje k bodu Z3.

kosak*
hodnocení

0x

V jednoho admina věřiti budeš! *modla*

a hry dál nebudeš krásti...

hodnocení

0x

Neporušuj pravidla a nebudeme ti ji mazat!

hodnocení

0x

Jéžiš, a já jsem teď zvědavá jako ta "vopice", co to asi bylo za otázku, když si zasloužila býti smazána už předtím, než se vůbec objevila. To už se asi nikdy nedozvím, žejo? Heršoft gatě, fígle, uschlé natě.

To se právě nesmíš dozvědět, protože by Ti to zkazilo charakter :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]