Už pár měsíců pozoruju výrazně vyšší úroveň hlasitosti Ó.G. o proti jiným stanicím včetně sesterské stanice Óčko. U některých písniček přebuzený zvuk, kde to ve špičkách dokonce chrčí. Máte podobné postřehy? Děkuji za odpovědi. R.
Dík chlapi. Mluvil jsem s odpovědnou osobou. Říkal, že to je složitější z technických důvodů. Zřejmě mu zítra zavolám znovu, ale zaráží mě, že to vadí z celé poradny pouze nám třem.
Podle sledovanosti a počtu účastníků poradny by nás mělo být kolem dvaceti. Zase jsem měl rozhovor a bylo mi řečeno, že je problém ve starší technologii Óčka gold a velkými rozdíly v kvalitě starších nahrávek. Prý se snaží srovnat úroveň hlasitosti s Óčkem. No uvidíme jak to dopadne.
Jo taky jsem se koukal na jinou tichou stanici a musel sem zesilit tv a pak jsem prepl a zacalo to rvat chudak muj kocour se tak lek ale jinak dobra stanice mam rad retro a starsi muziku ne ty dnesni a to mi bude 15 .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.