Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hospitalizace v nemocnici

Od: otastar odpovědí: 9 změna:
dobry den chtel bych se zeptat byl jsem hospitalizovan v nemocnici kvuli otrave alkoholu a nic jsem neplatil.kdyby se mi to stalo znova platil bych neco? ptam se ze zvedavosti

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Ne, od toho jste pojištěn.

hodnocení

0x

podle nového zákona už se od 1.1. stovka denně v nemocnicích neplatí... jen se divím, že po vás předtím nic nechtěli...

otastar
hodnocení

ja sem tam byl ted v sobotu a nedeli :)

hop®
hodnocení

0x

Je štěstí, že jste skončil v nemocnici. Záchytka by zadarmo nebyla, redši to nepokoušejte! :)

K dotazu - kdyby se to stalo znova, opět byste nic neplatil...

naoko
hodnocení

0x

Pro mnoho lidí je to jistě úleva,že byly polatky za pobyt v nemocnici zrušené.

Ale zrovna u vás bych udělala klidně vyjímku. Proč máme všichni platit léčbu a ošetřování nějakého zpiťara?

hop®

Výjimku bych nedělal, stejně jako si záměrně nelámeme ruce či nohy, tak se záměrně neopíjíme tak abychom skončili u doktorů. Myslím, že tazatel se ptá orientačně, asi neplánuje další kalbu s podobným závěrem...

otastar
hodnocení

presne tak sice sem si tam rozumel se sestrama a doktorkou :) ale vyplachovani zaludku uz nechci zazit :)
naoko

Tazatel píše " kdyby se mě to stalo znovu". Z čehož vyplývá, že nemá v úmyslu s nekontrolovatelným chlastem přestat. Ať už to teď následně zjemňuje jak chce. Srovnávat opilství s náhodně nešťastným úrazem ruky či nohy je přinejmenším úsměvné.

hodnocení

0x

Zažil jste díky chlastu samé nepříjemné věci. Jistě Vám bylo zle, zvracel jste, hlava Vás bolela jako střep. A jako třešnička ještě ten výplach žaludku.

Proto mě zarazila vaše věta: Kdyby se mi to stalo znova, platil bych něco?

Soudný člověk by měl zážitek na celý život a Vy uvažujete, že se to stane znovu? Co Vás na tom tak rajcovalo, že uvažujete o případném zopakování? Když neumíte pít s mírou a nevíte, kdy máte dost, neměl byste pít vůbec. Že Vás není hanba.

Právě ožralům bych dala zaplatit nejen pobyt, ale i to ošetření. Myslíte si, že je něco příjemného zabývat se zváleným, pomočeným individuem?

Omlouvám se, že píši dost tvrdě, ale zažila jsem život s alkoholikem na vlastní kůži. Slibování, prosby a vzápětí recidiva. Proto blahořečím legendární Želivi. Letos v létě oslavíme minerálkou už 7 let abstinence. Kéž by to vydrželo. Jaga.

doplněno 15.01.14 07:22:

Jinak od nového roku se pobyt v nemocnici neplatí. Nikdo. Pro ožraly a feťáky bych to nechala. Ovšem z nich by zase nemocnice asi žádné peníze nedostala, takže to mají, bohužel, zadarmo i oni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]