Nejste přihlášen/a.
Je štěstí, že jste skončil v nemocnici. Záchytka by zadarmo nebyla, redši to nepokoušejte!
K dotazu - kdyby se to stalo znova, opět byste nic neplatil...
Pro mnoho lidí je to jistě úleva,že byly polatky za pobyt v nemocnici zrušené.
Ale zrovna u vás bych udělala klidně vyjímku. Proč máme všichni platit léčbu a ošetřování nějakého zpiťara?
Výjimku bych nedělal, stejně jako si záměrně nelámeme ruce či nohy, tak se záměrně neopíjíme tak abychom skončili u doktorů. Myslím, že tazatel se ptá orientačně, asi neplánuje další kalbu s podobným závěrem...
Zažil jste díky chlastu samé nepříjemné věci. Jistě Vám bylo zle, zvracel jste, hlava Vás bolela jako střep. A jako třešnička ještě ten výplach žaludku.
Proto mě zarazila vaše věta: Kdyby se mi to stalo znova, platil bych něco?
Soudný člověk by měl zážitek na celý život a Vy uvažujete, že se to stane znovu? Co Vás na tom tak rajcovalo, že uvažujete o případném zopakování? Když neumíte pít s mírou a nevíte, kdy máte dost, neměl byste pít vůbec. Že Vás není hanba.
Právě ožralům bych dala zaplatit nejen pobyt, ale i to ošetření. Myslíte si, že je něco příjemného zabývat se zváleným, pomočeným individuem?
Omlouvám se, že píši dost tvrdě, ale zažila jsem život s alkoholikem na vlastní kůži. Slibování, prosby a vzápětí recidiva. Proto blahořečím legendární Želivi. Letos v létě oslavíme minerálkou už 7 let abstinence. Kéž by to vydrželo. Jaga.
doplněno 15.01.14 07:22:Jinak od nového roku se pobyt v nemocnici neplatí. Nikdo. Pro ožraly a feťáky bych to nechala. Ovšem z nich by zase nemocnice asi žádné peníze nedostala, takže to mají, bohužel, zadarmo i oni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.