Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, někde jsem četla, že zvracení vyvolá vejce rozmíchané v teplém mléce nebo vlažná voda se solí. Nevíte prosím vás někdo, jestli to vyvolá zvracení i v případě, že mi není špatně? Děkuji za případně odpovědi.
Zatnout pěst - postavit ukazováček a prostředníček - zasunout velmi hluboko do krku - zahýbat prsty. Dál už to jde ven samo.
A když má někdo potlačen dávicí reflex, jako třeba já, tak může mít ruku v krku po loket a nic. Prostě nic. Psům se na vyvolání zvracení dává vypít kysličník, třeba by to také pomohlo. A nebo rychle vypít velké množství vody.
Peta, proč to chcete vědět? K čemu to potřebujete?
doplněno 30.12.13 15:19:Když nepomůže říci rodičům pravdu, že s nimi nechceš, nemusíš zvracet. Můžeš klidně dělat, že zvracíš. Vydávat jen zvuky, spláchnout a jít si vyčistit zuby a umýt obličej. A tvářit se zkormouceně. A trvat na tom, že nikam nejdeš.
No asi klasika, simulace, nejsem tak pitomá, abych se snažila být bulimičkou,nebo podobně, ani nejsem žádný lhář, nebo jakto mám napsat, sprostě naši chtějí jít na silvestra ke známím a já tam vůbec nechci. Když pudu s nima, tak tam budeme opět do pulnoci, až někdy do dvoudo rána, ale když mibude ´´blbě´´ tak se tam rodiče jen zastaví a do 2 hodin jsou doma a silvestra oslavíme doma! Mám ty známí ráda, ale letos ho chi oslavit doma... vono to je trochu složítější :/
Jezte do polosyta,pijte do polopita a nebude vám zle.Když už by vám zle bylo,uvařte si mátový čaj a po něm se žaludek zklidní a bude vám lépe trávit,u nás to tam tedy většinou všem funguje.Jinak,jak už zde bylo řečeno,u každého je dávicí reflex jiný a i já bych si mohla strčit do krku ruku až po loket a nic ! A ono po vyzvracení ta pachuť v ústech se drží pěkně dlouho,nestojí to za to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.