Nejste přihlášen/a.
Cus chci se zeptet ze zajimavosti daji se brat anabolicke steroidy nejak bezpecneji (jde hlavne o impotenci nadoby asi nikdo nechce obetovat :D) jake jsou nejlepsi a jake kombinace atd... pokud stim mate skusenosti tak bych je uvital (narust svalove hmoty atd),kde se daji sechnat kvalitni nikolily cincka smrt v jehlach a jejich cena atd no proste vse co o nich vite jo a jeste jsem cetl a zda se mi to jako pitomost ze s tim muze zacit clovek ktery nikdy neposiloval a zacina rovnou se sterojdama.
Diky všem za učast
Anabolických steroidů je v dnešní době opravdu široká škála. Ale ani jeden z nich Ti nedá tak kvalitní svalovou hmotu-maso, tak, jako kdyby jsi zvedal a dřel s pořádnýma vahama..
A rada na závěr, jdi makat k lesákům. Za rok, co jsem dělal v lese na polomech a nosil jsem nařezané kmeny, tam kam se nedostala vyvážečka jsem nabral zhruba 15Kg svalové hmoty.
Ať se daří
Clovek, ktery posiluje, ale neni zavodni kulturista (ci sportovec) a pritom sype, tak je blazen. Ale clovek, ktery nikdy neposiloval a zacne rovnou se steroidama, tak je uz totalni idiot. Jeste pred par lety nebyl zadny problem sehnat napr. naposim pres internet za par korun (ale samozrejme rada lidi i tehdy naletela na velmi zdarile avsak naprosto neucinne kopie - vcetne rady treneru, kteri sypali svym sverencum). Posledni dobou po tom PČR jde (coz je mimochodem velmi dobre, aspon si tolik sypacu-amateru neznici zdravi/zivot) a tak uz to takova sranda neni. A nevim, jestli je nekdo takovy blazen, aby ti psal co a jak brat a kde to sehnat. To je jako by ses zeptal, co a jak nejlepe fetovat a kde to sehnat. Ale treba budes mit "stesti" A mimochodem poradne drine se nikdy nevyhnes, poe bez ni jsou ti i AS k nicemu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.