Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na Seznamu došlo ke změně stránky

Od: jimi* odpovědí: 10 změna:

A zmizla tam v nabídce rubrika " Pro ženy "... také to tak máte? Do původniho stavu to nejde dat, nevím *nevi*kde ji ted hledat.diky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jimi*
hodnocení

Ještě asi spím...zadala jsem ji do vyhledavače a je tam...tak pardon za zbytečný dotaz:D..

olaf71*

stejně tam není nic zajímavého, vše co tam píšou ženy vědí ;)

hodnocení

0x

Mě osobně hrozně rozčiluje inovace této stránky,a vůbec se mi nelíbí*bum*

lidka*
hodnocení

0x

Také se mi nelíbí nová úprava. Je to divné, nevýrazné - podle mého názoru byla původní úprava daleko lepší. Včera mne to překvapilo a také jsem zkoušela, zda to nevrátím, ale marně. Zde to asi nevyřešíme, spíš se obrátit na Seznam s připomínkou. Ale je dobře, že to jimi dala na poradnu, alespoň víme, že to je akce Seznamu. *placni*

olaf71*

Mě se to naopak líbí, jsou tam nové vychytávky, které pro někoho nejsou potřebné a Ti starší neradi něco mění, tak se jim to nezdá.

Nebudu sice tady ventilovat svůj věk,ale mezi sortu starších ještě fáááákt nepatřím*tuc*

olaf71*

tak podle nicku by ani věk neměl vadit

hodnocení

0x

poradte.cz/...

tady to už kolegové do mrtě rozebrali *smich**haha*

buss
hodnocení

0x

A co tak sjet až dolů, mám to jako samostatnou nabídku, povýšili jste...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]