Nejste přihlášen/a.
Zajimalo by me,jestli je mozne zjistit osobu podle spz znacky.Jelikoz jsem mel astmaticky zachvat,pomohla mi jedna panii,zavolala sanitku.Prihlizejici si vsimli jen typ auta,4 cisel,autobazaru kde byl vuz prodan.Tento autobazar jsem kontaktoval,a zatim bez odpovedi.Chtel bych ji osobne podekovat.I kdyz chapu ze osobni udaje jsou soukroma vec.Popr.nekdo nevi o nekom kdo by to dokazal?Diky.
Statni sprava mi umozni predat vzkaz jinemu obcanovi (treba kdyz neznas jeho adresu, ale jen jmeno apod.). Vyhledaji si ho v Evidenci obyvatel a tvyj vzkaz mu preposlou. Neco si za to uctuji. Jestli to takhle ale funguje i jen kdyz znas (castecnou) SPZ, to nevim.
"Normalne" se to dela tak, ze mas nekoho znameho na dopravce nebo znas nekoho, kdo zna nekoho, kdo ma pristup do evidence aut a ten se ti podiva, kdo to auto vlastni.
Nevim, jestli jsou lidi s takovym pristupem jeste porad ochotni tyhle udaje pro svoje pratele vyhledavat, protoze se pry registruji vsechny dotazy konkretni osoby a muzou skoncit s trestem/pokaranim za "neopravneny pristup k informacim". Jak casto se to ale takhle dohledava, to netusim, ale nejake pripady (hlavne ve spojeni s organizovanym zlocinem) se v novinach objevily.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.