Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kosak a jiní šoumeni

Od: petula00* odpovědí: 29 změna:

Kosáku jen tak dál.Z Tvých příspěvkůa odpovědí je mi vždy tak dobře na duši.Smích léčí.

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Souhlasím, Kosák je vtipný člověk, zárověň však i chytrý, podle mne je přínosem pro poradnu. *palec*

Takových více! Jediné, co mne trošku mrzí, je jeho očividná honba za bodovým ohodnocením a tričkem. *stop*

krkovicka*
Kdyby to tričko tak moc chtěl,tak si ho může snad i koupit,ne?Ne,prostě se mu tady líbí.Byli tady i jiní,kteří se chvástali,že chtějí body na tričko...

krkovicka*
hodnocení

0x
Ano.Jen se bojím,aby jsme o Kosáka nepřišli.Porušuje pravidla,že poskytuje nesmyslné odpovědi.Buď bude vyjímka,nebo tancuje na příliš tenkým ledě.
olaf71*

já tu hned při první odpovědi dostal bububu od admina a na otázku " jak má kůň dlouhý ocas" jsem prostě odpovědět nemohl.

krkovicka*
Jo,to pamatuji.směji se ještě dnes.
olaf71*

tak to pamatuješ hodně *palec*

solenza*
hodnocení

0x

Kosak je dobrej společník a zpestřuje diskuze. Bez něj by tady bylo smutno.

eulalie*
hodnocení

0x

Jako ano, řekněme, že Kosákovy odpovědi jsou někdy vtipné. Ale mám takový dojem, že tady to nemá být ve stylu "Vtipnější vyhrává", ale poradna pro širokou veřejnost. Pokud sem zavítá člověk s vážným problém a dostane se mu humorné odpovědi, co si tak asi o poradně pomyslí? Že nám byl pro srandu králíků. Ale abych nebyla brána za zahořklou starou bábu. I já se Kosovým odpovědím směji.

marenka*
03.08.11 19:45

*palec*

ozmo*
hodnocení

0x

Kosák je super človíček který je jak super "radič", tak i dokáže pobavit. Kosáku jen tak dál.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

A děcka, nechcete si založit jeho fanklub?*smich* Nemám nic proti humoru, ale pokud je ho příliš a ne vždy na správném místě a ve správnou dobu, může to jaksi snížit solidnost a důvěryhodnost této poradny. Takže bych prosil: S mírou a rozumem.

hodnocení

0x

Kosáka také oceňuji, i když už jsme jej měli v merku...

Rád bych připomněl, že ani fórky tady nejsou tabu, ale nejprve je potřeba otázku vyřešit a až po té je jí možno odhlečit. Zkuste se vžít do role tazatele, který potřebuje nalézt v první řadě řešení a až pak dokáže ocenit vtip. nb pokud se hloupě zeptá a je možný výklad na více způsobů, tím více je důležité si z něj rovnou neutahovat ;)

hop®

Anebo si z ně trošku "utáhnout", aby pochopil třeba nesmyslnost svého dotazu, jeho špatnou formulaci či naprostou absenci gramatických znalostí. ;) Ale vzápětí poradit nebo se snažit alespoň problém upřesnit! *hej*

Admine za Tvůj příspěvek bych Ti dal bod (raději tedy bych Tě ohodnotil, vím, že slovíčka o "bodování" mc nemusíš), ale přiznal ses, že máš triček dost, tak Ti udělím jenom paleček! *palec**slunce*

kosak*
hodnocení

0x

"kosáku, milujeme tvé příspěvky a chceme s tebou mít dítě..."

..tak ale už toho nechte, já se červenám *hi*

vrabcak*

Tak vidis, Kosak, vsichni te tady chvalili a ted ses v .rdeli. Nekteri z nich na tebe pozdeji plivali. A tak to mas vzdycky, a vsude!

Jsi chudak psat si sam se sebou a delat tady bordel, hodne jsem se zklamal, jsi zraly na leceni

tak vidíš kosáku, přecenil jsi se... ne všichni tě jen chválili, mnozí tě odsuzovali, i když mnoho z nás některé odpovědi hodnotilo jako dobré, přínosné... ovšem všeho s mírou...

svým přístupem jsi znehodnotil svoje renomé, nedal jsi si říci a trucoval... pokud tak budeš pokračovat, tak i na jiných fórech tě napřed budou chválit, potom plivat a skončíš... A tak to máš vždycky, a všude!

zajímavá náhoda, že tu dva tři měsíce řádil nějaký primitiv, který se ztratil s příchodem Kosáka. Ten styl byl celkem dodobný, rádoby vtipný, ale trapný, ubohý a opravdu vulgarně primitivní. Kosák pobyl 2 měsíce, primitiv se neukázal. Kosák odešel a primitiv je zpět. jsi opravdu tak narušený?

krkovicka*
Možná ženská intuice.Ale když někdo příjde poprvé,stěží si dá avatára,píše vnitřní poštou apod.Kos zřejmě už věděl co a jak formou nahlížení.Možná máte i pravdu.
marenka*

A chceme s tebou mít dítě... tak a teď mi něco možná došlo. *sok* Tohle mi hodně rád někdo tady říkal. Když si chtěl rýpnout, což měl v oblibě. No uvidím, jestli se tu ten nick ukáže. Jsem si skoro jistá, že to je on.

a je z Pardubic?

marenka*

Ježíš tak to nevím. Ani netuším, jestli myslíme toho samého.

kdo je z Pardubic mimo mě?

Milan to určitě nééééníííí!.!.!

díky, milí kolego...

hankauk*

Dobrý den Milane, koukám, že máte v nicku "cukrář"... a jste z Pardubic! *palec*Neděláte do perníku? Hodil by se dobrý recept na perníčky. Přítel dostal perníkové srdce z pouti a je jím naprosto unešen. Doma jsem sice nějaké recepty vyštrachala, ale pokud se pamatuji, nikdy to nebylo to pravé "perníkové". :(

hodnocení

0x

Admine vím že seš šikovnej a že to dokážeš zjistit. Je to doopravdy on?.?.?

není to 100%, ale je to evidentní, stejný styl psaní, stejný výběr otázek a dokonce občas i něco k tématu... který "uchyl" tohle běžně dělá, že by opravdu mezi záškodnictvím i poradil?

1jara*

Nemá cenu se dohadovat. Pokud admin dá někomu ban ví proč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]