Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
posledni dobou se mi velmi libi koureni doutniku, povazuji to za stylovou odpocinkovou zalezitost. Rad bych si v budoucnu vyzkousel nejaky ten doutnik kourit (v pripade spokojenosti by se to pak mohlo stavat casteji). Mel bych ovsem nekolik otazek na lidi, co maji jakekoliv (i male) zkusenosti.
Jsem nekurak, cigaretu si nedam nikdy, vodni dymku vyjimecne (1x rocne). Nebude pro me doutnik moc silny? Kouri se precejen dele nez cigareta. Nasledna nevolnost by na prijemnem zazitku moc nepridala. Je koureni doutniku pouze pro kuraky? Deli se pripadne doutniky na slabsi/silnejsi?
Pripominam, ze doutnikem myslim opravdovy doutnik (na internetu se ceny pohybuji kolem 200-400 Kc za kus).
Diky za jakykoliv postrehh
taky si sem tam někdy vychutnám nějaký ten doutník, ale po určitých skušenostech s "drahými" doutníky dávám přednost těm levnějším s příchutí vanilka nebo cherry a náhubkem 1ks cca 20kč. velké doutníky mi dělali problémy ve společnosti(hospoda nebo nějaká akce nebo tak,,) protože trvá opravdu někdy i hodně dlouho než doutník vykouřím a hodně lidem vadil ten "smrad" a mě samotného toto dlouhé vykuřování přestávalo bavit.., a taky ty dražší doutníky jsou opravdu tabákové a silné tak že se nedají...jsem taky nekuřák a problém mi to nedělá. bude nejlepší vyskoušet více druhů doutníků od těch levných až po ty dražší sice to bude stát peníze, ale až narazíte na ty správné doutníky které vám budou chutnat budete spokojen...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.