Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za zvíře?

Od: niolou* odpovědí: 13 změna:

Prosím někoho znalého co by to mohlo být za zvířátko. Vyfoceno v Brně v Lužáneckém parku. Velikost zhruba jako dva články prostředníčku.

Děkuji

Co je to za zvíře?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gtereza*
hodnocení

0x

Je to Plochule.

niolou*
hodnocení

Děkuji za odpověď, ale jste si opravdu jistá? Protože, když dám vyhledat plochule (mnohonožka) tak mě to najde obrázky, které moc podobné nejsou. Navíc toto zvíře nemá nohy a pohybovalo se spíše jako had (nebo nějaký červ).

kosak*
hodnocení

0x

vypadá to trochu jako goauld

kacu*
hodnocení

0x

Já bych řekla, že to byla jen část jiného zvířete :) Hýbalo se to vůbec?

grinderman*

Hm, vypadá to jako kousek ocásku.

niolou*

JJ bylo to živé a nevypadalo to, že by to z něčeho upadlo. Za těch několik minut co jsme to pozorovali to přelezlo chodník a fičelo to do trávy.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Já mám pocit, že je to to samé, co jsme hledali kdysi : poradte.cz/...

niolou*

jj vypada to velmi podobne. Mate jeste nekde kontakt na toho p. profesora z etnomologickeho ustavu?

marenka*

Však tam je i odpověď, je to bráněnka.

grinderman*

Tedy to je opravdu prapodivný tvor :D

kosak*
hodnocení

0x

Já se jen ještě zeptám,,,vodkuď že ti ta potvora vylezla? :D

niolou*
hodnocení

Byli jsme s pritelkyni na prochazce v Luzaneckem parku v Brne a tohle zviratko bylo na chodniku a pohybovalo se smerem k trave. Takze jsem vytahl telefon a vyfotil si ho, protoze jsem nikdy nic podobneho nevidel. Mno a komu jsem to zatim ukazoval tak nikdo me nebyl schopny rict co to je.

martinamuhl
hodnocení

0x
Jedná se o larvu branenky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]