Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva a tvar korunky nesedí-reklamace?

Od: 2045 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, před měsícem jsem si nechal zhotovit zubní korunku (keramickou). Kurunka mi byla přicementovaná .Již v ordinace se mi nezdála barva korunky. Oproti ostatním zubům je světlejší a to je vidět na první pohled. Zubař tvrdil, že korunka změní barvu a korunku přilepil. Jenže když na to koukám, barvu má pořád stejnou, oproti přední dvojce je i tvarově větší. Mám nárok na reklamaci, na předělání korunky? Když už je přicementovaná. Už jste někdo řešil takovou reklamaci? Díky za názory.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nárok na reklamaci máte.Korunky jsou individuálně zhotovené stomatologické výrobky a jejich záruční doba se řídí občanským zákoníkem a je stanovena na šest měsíců. V rámci této doby řeší případné vady zdravotnické zařízení opravou nebo zhotovením jiného výrobku zdarma.Záruční doba opravy je 3 měsíce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]