Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou to plavky, nebo normální kraťasy?

Od: lacoste odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

na dovolené na Floridě jsem si koupil tyto kalhoty Lacoste. (viz obrázek) Původně jsem si myslel že to jsou normální kraťasy, ale pak jsem začínal mít pochyby, jestli to nejsou plavky (víte já tyhle věci neumím moc rozeznat *bzum**plac*) Pochybnosti jsem začal mít , protože to má podšívku, je to "šusťákové" a když to nedopatřením poliju vodou uschne to nezvykle rychle (materiál je 100% polyamid). Proto potřebuji poradit, co to je, a pokud to jsou plavky zda je můžu normálně nosit "na ven".

Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lacoste
03.08.11 11:48
hodnocení

tady je

lacoste
hodnocení

nějak mi to nejde vložit :(

lacoste
hodnocení

nějak mi to nejde vložit

Jsou to plavky, nebo normální kraťasy?

krkovicka*
hodnocení

0x
Ohmatat by bylo lepší.Rychle schnoucí?Hmm.To budou plavky.Nedávno jsem byla u vody a kluci měly kraťásky na plavaní.Vem to čert-nepoznám to,zda plavky či kratasy.Snad jen podle šnůrky,aže nekape z nich voda.jinak nevím.Za sucha je nosit mužete.

hodnocení

0x

Mým synům jsem koupila v podstatě stejné,i značka souhlasí,jsou to plavky,ale oni je nosí i jako kraťasy,jsou v podstatě dvojúčelné;)

lacoste
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi.

Víte já si je koupil protože se mi líbily (hlavně ten veliký nápis LACOSTE aby každý poznal co je to za značku :-D) takže jsem rád, že jsem si navíc koupil "2 in 1" :)

hodnocení

0x

Klidne je noste na ven, zadny problem :)

geomino
hodnocení

0x

Tak tyhle plavky/sortky ve me evokuji skutecnou Floridu - nevkusna barva, nevkusne velky napis pres pul nohy a nosit to mimo koupaliste? No proc ne, jeste k tomu nejakou svihackou havajskou kosili, na nohy (samozrejme znackove) pantofle a muzes vyrazit mezi floridske duchodce. Fakt vkus jak noha :D:D:D:D:D:D

lacoste
hodnocení

Ale no tak, každej nosí co to se mu líbí ne? :) (a mimochodem, ten nápis přes celou nohu je na tom to nejlepší :-D, aspoň každej pozná že to není z H&M :-D )

Já tedy nevím, ale značka "Lakoste", ta pravá, se vyznačuje nenápadným krododýlkem. Je to to pro tu horní vrstvu lidí, kteří hrají hlavně golf. Ti by si určitě trenky s nápisem Lakoste přes celé stehno, na sebe nikdy nevzali. Tohle mi připadá na čínský výrobek. Podobá se to tričkům "Chanel", kdy to měly ženské přes celá prsa, v různém provedení. Lagerfeld se tomu smál, a říkal, že jeho značka taková, ani jim podobná trika nikdy nevyráběla, ale že proti tomu nic nedělá, protože mu i chudí lidé dělají reklamu. Tyhle trenky od Lakost rozhodně nejsou.

lacoste
hodnocení

Je sice pravda, že jsem je koupil v outletovém obchodě, (Premium Outlets, Orlando, prodejna Lacoste) a mám jistotu, že je to Lacoste, protože v USA maj tak přísný zákony o kopírování, že to určitě od vietnamců není ;)

lacoste
hodnocení

když už tak ten nápis by těm zákonům asi moc nevadil ale je tam i ten krokodýlek, a s tím by měl prodejce velké problémy... ;) :)

Aha, no tak dobře. Tak já se omlouvám, ono to je dnes všechno asi jinak, než jak tomu bylo kdysi. Mluvila jsem jen z vlastních, bývalých zkušeností. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]