Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DATA LIFE s.r.o

Od: zip* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

máte nějaké zkušenosti s firmou data life s.r.o.?

Děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danykom
hodnocení

0x

Dobrý den,s touto firmou zkušenosti mám.Zachránily mi spoustu financí o které bych u jiných pojištění přišla.Navíc je to společnost,která pracuje pro více pojišťoven a podle cílů klienta umí poradit a navrhnout ten nejlepší produkt.Vřele doporučuji!

ladinpraha*
hodnocení

0x

Něco tu smrdí, že by reklama?

danykom

Nevím o čem mluvíte?četla jsem dotaz a jen jsem odpověděla.Někdo má zkušenosti jiné,já napsala své a jestli jsem se dobře dívala,tak jsem byla doposud jediná,kdo na to reagoval.jestli máte nějaké komplexy nebo na někoho spadýno,tak si to jděte vylívat někam jinam.

pjotr
hodnocení

0x

Děs, vysoké poplatky (myslím v produktech, které nabízí), spoření v pojištění je nesmysl.Pojištění ani neuměl nastavit..Nulové pojistné částky, prý to bude víc spořit..prostě blbosti s důrazem na jeho provizi... Poradce byl pokrývač, co neuspěl ani jako číšník a snažil se mi nacpat životní pojistky pro děti.Takže žádné poradenství,ale jen bouchání pojistek..

mail
hodnocení

0x

Rozhodně honem pryč užasné plany sumy po x letech ale uplně jiné smlouvy než bylo ustně dohodnuto . už nikdy.!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]