Dobrý den,s touto firmou zkušenosti mám.Zachránily mi spoustu financí o které bych u jiných pojištění přišla.Navíc je to společnost,která pracuje pro více pojišťoven a podle cílů klienta umí poradit a navrhnout ten nejlepší produkt.Vřele doporučuji!
Nevím o čem mluvíte?četla jsem dotaz a jen jsem odpověděla.Někdo má zkušenosti jiné,já napsala své a jestli jsem se dobře dívala,tak jsem byla doposud jediná,kdo na to reagoval.jestli máte nějaké komplexy nebo na někoho spadýno,tak si to jděte vylívat někam jinam.
Děs, vysoké poplatky (myslím v produktech, které nabízí), spoření v pojištění je nesmysl.Pojištění ani neuměl nastavit..Nulové pojistné částky, prý to bude víc spořit..prostě blbosti s důrazem na jeho provizi... Poradce byl pokrývač, co neuspěl ani jako číšník a snažil se mi nacpat životní pojistky pro děti.Takže žádné poradenství,ale jen bouchání pojistek..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.