Nejste přihlášen/a.
samozřejmě. v noci může někdo cizí zapřáhnout karavan a ukrást Vás i ním. a klidně sedmkrát
Dobrý den.
Zde ochrana proti krádeži přívěsu nebo karavanu:
vapp.cz/...
vapp.cz/...
vapp.cz/...">http://www.vapp.cz/eshop-detail/zamek-al-be-safety-box-xl-k-rozviraci/
a další.
Proti vloupání : extol-premium.zahrada-nar/...
atd.
Mnoho let jsme měli karavan. Byla to nejkrásnější léta mého života. Ve čtvrtrk jsem uvařila a v igelit.sáčcích a dala zmrznout. V pátek po škole jsme to všecko naložili a jeli někam k vodě. Tam jsme to už měli natrénované. Já jsem s mužem přívěs usadila a natáhli jsme přístřešek (ve kterém jsme trávili většinu času) Vevnitř se jen spalo a vařilo. Děti šly ukázat psovi, kde se čurá a s kanistrem pro vodu. To všechno byla otázka několika minut. A za chvíli pod přístřeškem kafe, nohy na stole, děcka se šla podívat, jací jsou tu kamarádi. A také kouknout, jak je to s dřívím. Večer oheň a buřty a čaj s rumrm a kytara a kamarádi. Nebe!
Měla jsem všechno vymyšlené a vychytané, abychom nevezli blbosti, ve kterých bychom se na tak malém prostoru zbláznili.
Takže, je potřeba vést sebou co nejméně věcí, hader a bot. Repelent a něco na komáry. Na ty mrchy neplatí žádné šňůrky mezi dveřmi. Jestli tam budete mít elektřinu, tak si vezměte odpuzovač do zástrčky. Komáři a mouchy mohou být opravdu velkým problémem. Oplatilo se mi velké množství toaletního papíru, do kterého jsem dětem utírala nos, leštila a utírala skleničky. Dnes už jsou papírové útěrky. Kousek šňůry a klamerky sebou.
V karavanu jsme byli každý víkend a dovolenou. Nejdelší 6 týdnů u moře. Dcera se dvěma dětmi také trávili dovču v Itálii a byli nadšení.
Karavan je úžasná věc! A pindají jen ti, kteří to nezažili.
Přeju krááásnou dovolenou. Bez deště a bez chladu. Ať přivezete špinavé jen plavky a jedno tričko a tepláky vyuzené u ohně. Sluníčko, vodu, spokojenost.
Jestli Vás jede 8 v jednom karavanu, tak potěšpánbů. Jezdili jsme takhle s partou, 6ti až 8mi lidí, každé léto "pánskou jízdu". Tak asi na týden. Měli jsme obytnej náklaďák. A první, co jsme se museli naučit, bylo že po sobě každý musel vždy uklidit třeba po jídle hned, a nenechat někde "rozkrámovanej" lunch. Bereš si něco z baťohu? Najdi co potřebuješ, zabal a zpátky na místo. Chvíli to trvalo, než jsme se to naučili, ale i přesto, to byly ty nejkrásnější dovolený. Byli jsme takhle i s rodinou. Říkáme tomu cikánská dovolená. Každý den, nebo každý druhý den na novém místě, Čechy jsou krásné, kempů na přespání habaděj. Neznám hezčí dovolenou. Ať se Vám to vydaří.
Zlatá pravda. Jinak to nejde. Protože právě nepořádek je pak velmi rychle zdrojem, nebo příčinou, já nevím jak to nazvat, "ponorky". Zvlášť když venku prší, a nikde žádná rozumná hospoda v dohledu, a těch X lidí se musí vejít na ten malý prostor. To pak stačí málo.
Krkovičko to záleží na tom na jaký komfort jste zvyklá, dlouhé roky jsme jezdili pod stan a to mockrát i k moři-super. Pak koupili karavan a já v tom až tak velký rozdíl nevidím, no máte tam elektřinu, wc, sprchu a postele. Pohodlně se tam postavíte a když prší tak je to lepší jako stan. Máte kuchyňku a lednici a tak se vaří líp jak pod stanem i když i ten má přístavek na kuchyń. Na delší cestě můžete zastavit s karavanem na parkovišti a pohodlně se prospat. Všude platíte dražší mýtné a v kempu větší poplatky. Čeho se bát, netuším.
Krkovičko, pokud Vám vadí že skalený chlapi chrápou, je možnost se skalit víc a dřív usnout - ověřeno!
Jinak, je karavan a karavan. Moje ségra přežívala (z nutnosti v jiné zemi) v karavanu i mnoho týdnů, ovšem karavan byl připojen na elektřinu, měl vlastní sprcháč i WC.
A když si vzpomenu, že jsem byl asi před deseti léty na "brigádě" na Šumavě a od dubna do inkriminovaného 11. září jsem tam s pesinkou spokojeně bydlel pod stanem...
doplněno 03.08.11 22:19:Myslím, že i branže, ve které pracujete Vás naučila určité psychické i fyzické odolnosti, Vy asi velký strach mít nemusíte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.