Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravdu mužům záleží jen na vzhledu ženy?

Od: martinaa* odpovědí: 30 změna:

Zdravíčko, jdu se poradit a tak trochu možná vypovídat... již jsem zde v minulosti několikrát psala, že se mi loni rozpadl sportovní klub kvůli jedné paní. Je hezká, štíhlounká, rozvedená, ochotná... a taky je to manipulátorka, spává s kdekým a je docela zákeřná. Zdá se však, že chlapům toto nevadí a ve všem se postavili za ni, i když neměla pravdu. Prešla jsem k jinému oddílu, kde minulý měsíc přišlo pár nových dívek. Jedna je moc pěkná, skromná, přátelská. O dalších se toto říci nedá, protože jsou také manipulátorky (jak mi bylo prozrazeno společným známým), chovají se hrozně důležitě, mistryně světa, do všeho mluví a ještě dělají, že tomu rozumějí, pro což jsou každému k smíchu. Jenže! Obě dámy jsou dost vyvinuté a toto dávají rády najevo, i na tréninky nosí zásadně sexy ohoz. A náhle klukům nevadí, že jsou takové neupřímné, důležité - a začali se motat kolem, hodně si s nimi povídají a podobně... a jsou vděční za nějaký ten pohled na vykukující tanga a hluboký výstřih nebo že se děvčata nechají objímat. Přitom ony se jen hloupě chihotají, mají chytré řeči a chodí silně nalíčené.

Tomu právě moc nerozumím - opravd záleží jen na tom, že ženská ukáže prsa a zadek a chovat se jako slípka, aby jí chlap šel na ruku? Já jsem tento přístup nikdy nepraktikovala, a upřímně mě dost mrzí (ano, dá se říci, že i žárlím), že třeba popovídání se mnou je tak moc nezajímá, protože ví, že z toho nic nebude. Dříve jsme sedávali všichni dohromady, nyní - kolem dam se udělá skupinka kluků, kteří jim koukají do výstřihu a trpělivě desetkrát dokola vysvětlují, čemu dámy nerozumí a čemu se hihňají, a zbytek sedí jinde.

Je chyba ve mě? Netuším, jak se se situací vyrovnat a podvědomě zaujímám k dámám negativní postoj.

Za názory děkuji:)

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

roboot*
hodnocení

0x

Ne nezáleží! Určitě ne všem . Kdo říká že ano, kecá.

martinaa*
hodnocení

Ted si nejsem uplne jista, zda se nejedna o ironii...?

No,asi jsem divný,ale já přesně tohle nesnáším.

Vystavování se na odiv,rádobyvtipné poznámky apod.,toje u mě na kýbl studené vody.

Nejsme všichni takoví,jako Vaši kolegové-sportovci.

Však ono se říká,všeho dočasu.Buďte trpělivá a vydržte.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Chlapi se rádi pobaví, když mají příležitost, ale je to jen pro tu chvíli, prostě rozptýlení. A ženské se rády předvádí. Pokud hledáš rozptýlení nebo vztah na jednu noc, tak se chovej stejně. Ale hledání partnera pro vážný vztah je úplně o něčem jiném.

krkovicka*
hodnocení

0x
Marti,stručně-Ano.Dávno jsou pryč doby co zaujala žena chlapa podle svých kvalit.Tenkrát chodily i víc "oblečené" Dost dobře znám,tyhle slintavky a omlouvám se za připomenutí,že jsem matka,ale všimla jsem si že když jdu někam s dcerou-žádný chlap ani očkem nezavadí,když jsem sama,furt sledují.Teď jsem sama cestovala vlakem do Olomouce-v kupé šest sedadel já a 5 chlapů.Bylo mi úzko.Skoro až strach,zda jsem upravená,zda mi nečouhá nudle u nosu :D
ozmo*

Tak to máte štěstí. Po mojí mamince zase koukají chlapi zadlužení, problémový, nepřispůsobyvý, s trestním záznamem a další co mamince nevyhovují. Pomalu mám starost, že moje mamka zůstane beze vztahu. Proboha co to tady zase plácam za důvěrnosti. Dělejte prosím jako kdyby tato reakce neexistovala. Děkuji.

kjanik112*
hodnocení

0x

Už před 200 lety jeden francouzský filosof napsal, že hloupá ženská je pro chlapa úplný požehnání. (V případě, že chlapovi jde jen o jedno). A pak je ještě otázka: Už se někdy nějaký muž ohlídnul za ženskou proto, že byla chytrá? Takový je prostě svět...Býváte sama, protože se nechcete přizpůsobovat. Individualismus se platí samotou, dokud nepotkáte spřízněnou duši. Ale jsou i muži, na které doma čekají zajímavé knihy, studium...Když se dostanou do společnosti, kde se plácá o ničem, odchází, na to je jejich čas přílíš cenný.

smizuzi*
hodnocení

0x

No, jak kterým.. Přece tady musí být nějaký kluk, kterýmu nejde jenom o vzhled a o prsa, ale rozumím ti, já taky nevystrkuju výtřih kam se dá.. můj názor je, že všichni nejsou takový, já sama, jak jsem říkala neukazuju výstřih a přitom se semnou kluci rádi baví, teda jen ti co mě znají, ostatní kteří mě ani nepoznali se na mě ani nepodívají

martinaa*
hodnocení

Nastesti mam pritele, kteremu se libi muj sportovni styl a nejradeji je, kdyz jsem uplne bez makeupu. Zmalovane slecinky na jehlach ho desi:)

Se mnou se take bavi plno lidi, vlastne se mnou vetsina rada prohodi par slov, akorat mam pocit, ze jak nejsem "pristupna", tak pak panove ztraci zajem, kdyz ma jit pouze o hovor a nic jineho:)

ozmo*
hodnocení

0x

Jestli mohu malinko taky přispět, tak se vám přiznám, ve třídě na základce i na střední tohle mám taky. Akorát že na střední ve třídě jsou pomalu samé holky a jen 3 kluci. Takže babinec a to je nás 19. A i tam se najdou potvory. Jinak doporučuji přečíst knihu "Proč muži milují potvory". Knihu jsem nečetl, ale mamka říkala, že jí to ukázalo novou techniku. Jakou techniku to už jsem se nedotvěděl. Jinak já takové holky co vypadají jak FB d**ky tak upřímně nesnáším a musím se kvůli nim přetvařovat. Doufám že ty potvůrky nevyzrálý odejdou a že na ně ti chlapy zapomenou. Jinak díky za sdílení trablů. ozmo

martinaa*
hodnocení

Ja tez dekuji za sprizenou dusi:) A on knizce uz jsem mnohe slysela, zrejme si ji opravdu koupim...

buss
hodnocení

0x

Znáte to - krásná, chytrá, bohatá a kombinace. Za raketou se zřejmě nikdo neohlédne. Na druhé straně že kolem popisovaných poskakují neznamenná, že by si je vzali za ženy. To je třeba rozlišit. Někdy si však říkám, a asi nejen já, kde ti chlapi, či i ta žena dali oči. Zrovna dnes u kauflu 2x, chlapi ušli, řekl bych mladší a ženy postarší, tlusté... Jenže každý je nějaký, co když na jiné neměli... Takže skutečný svazek pak není o tom jak člověk vypadá. Velká prsa na podívání, popř si pohrát to by šlo, ale mít to doma a ve starším věku ...
Ale o tom to je, využít...

olaf71*
hodnocení

0x

na zavnějšku záleží, ale když je v hlavě prázdno, tak je to k ničemu. když se budu chtít s nějakou holkou bavit na úrovni, tak si vyberu tu, se kterou to jde. pokud jí budu chtít opí..., tak si vyberu tu hezkou a nemusí být ani chytrá.

kosak*
hodnocení

0x

No tak já bych si taky s dovolením přiložil polínko do kamen.
Nedávno jsem byl něco řešit ve zdravotní pojišťovně a ta slečna u pultíku mi zničeho nic řekla
že už půl roku za mě nikdo neplatí zdravotní pojištění. V tu ránu jsem znervozněl a začalo mě šíleně tlouct srdce.
Pak mě tak nějak sám od sebe sklouznul pohled a najednou jsem věděl, že všechno nakonec dobře dopadne.
Takže já nevim jak to maj ostatní, ale já vám holky nekoukám na prsa, protože bych byl nějaký čuně,
ale prostě proto, že mě to uklidňuje. *nevi*

krkovicka*
Dva balonky s bradavkou,co je na tom tak vzrušujícího?
kosak*
03.08.11 08:20

:)

Nevim, ja jsem spis na zadek :D. Krkovicko, proste o ber tak, ze je to jako s umenim, radi se divame na pekne veci, nebo lidi. Treba to zlepsi naladu a to uz za to preci stoji :)

jakubdeda*
hodnocení

0x

Co je to hezká holka?Každá je hezka,ale jinak.Babi by řekla"hezká vzhledem,chudá duchem".Holky které jsou moc hezké,mají krásnou postavu,vlasy,tak se neumějí bavit,nerozumí moc legraci a je s něma nuda.Chechtají se jen, aby se neřeklo,ale přitom si stále jen upravují vlasy,hlídají se, aby se neusmály moc přirozeně a nad přirozenou holkou ohrnují nos a vysmívají se jí.Myslí si, že když jsou hezké,tak dostanou každýho kluka na kterýho ukážou.A když se jim to u některýho nepovede,tak se mstí pomluvou.Dokážou tak pomluvit,že by si od vás nikdo nevzal ani tvrdý chleba(vlastní zkušenost).Proto nechtěl bych žádnou modelku,ale uplně normální,přirozenou holku.Které by nevadilo,třeba jít po vesnici bosa,nevadilo by jí spát pod širákem,jet na čundr bez značkových hader,udělat normální kraviny,uvařit si jídlo na kotli a né jíst v restauraci.Dokázala by i třeba vykydat hnůj a nestyděla by se před ostatníma slepicema.Jasně ,nechtěl bych nějakou šmudlu,alkoholičku atd.Ale která má něco v hlavě a v srdci, né jen na povrchu.Krasotinky nejsou moc použitelné.A kluci co chtějí jen moc krásné holky,s ní chodějí jen pro vzhled a aby trumfli jiné kluky a aby se mohl vytahovat.Vidím to u nás v partě,bavím se nornálně i s hezkou holkou,ale abych jí vychvaloval pořád její plavky,šaty nohy,prsa a poslouchal co si zase novýho koupila a jestli se jí nerozmázlo nalíčení a jen pořád u ní seděl a nemohl blbnout s partou,protože je to pro ní něco podřadného,tak to bych nesnesl.To raději řeknu holce, která má šaty ,které si ušila sama,že jsou pěkné a sluší jí a jde si semnou zablbnout.

amadeus*

1) Není každá holka hezká. Opravdu jsou takové, které jsou zkažené duchem a vzhledem také nic moc.

2) Neházejte všechny do jednoho pytle. Já znám spoustu krásek, které by mohl z fleku dělat modelky, a jsou nejen zábavné, ale neštítí se ani vyjet s partou do hor, nebo něco podniknout pod širákem.

jakubdeda*

amadeus.Jasan ,nejsou všechny hezké holky hloupé,ale z 10 krásných holek, jen tak 3 jsou uplně normální a dá se s ní báječně bavit.

pt®

Kubo, jseš rozumný kluk, měl jsi v životě vážně štěstí na svou rodinu, na dědu a na babičku a hlavně si jim naslouchal. - stařenka

amadeus*
hodnocení

0x

Když je slečna hloupoučká nána, tak se k ní tak chovám i kdyby měla tělo bohyně. Pro mě je hloupost nesmírně iritující vlastnost. Jsem na to doslova alergický a dokonce si myslím, že to pro mě snižuje i tu fyzickou atraktivitu.

Na druhou stranu, pokud bych si měl vybrat, zda si sednu vedle obyčejné a průměrně chytré slečny a vedle atraktivní průměrně chytré slečny, pak "vyhraje" mou pozornost ta hezčí.

Manipulátorky, to je zcela jiná záležitost. Záleží na mnoha věcech. Pokud se mi podaří manipulaci odhalit ještě to neznamená, že ji budu vnímat špatně. Prostě umí zacházet s tím, co má :) Klidně sebou manipulovat nechám, je to hra! ... pokud ovšem poznám, že tím chce mě, nebo někoho blízkého poškodit, pak je jí krása na nic a jdu tvrdě proti.

Ano, muži přemýšlí často svou chloubou, ale mozek máme taky a u většiny z nás se tyto dvě řídící centra nervové soustavy doplňují, nikoli vzájemně sabotují.

eulalie*
hodnocení

0x

Hm, vzhledem k tomu, že jsou mužem opouštěny i takové ženy, které se mohou pyšnit bezvadnou postavou, výstavním poprsím a perfektním módním outfitem, tak mám za to, že se časem zomrzí úplně všechno, nestojí-li vztah na pevných základech. Když jsou děvčata mladá, snaží se upoutat druhé pohlaví sekundárními pohlavními znaky. Vystrkují ňadra, mají-li tedy co vystrkovat, kroutí zadečkem, a než vyjdou vůbec na ulici, stráví dvě hodiny přípravou svého zevnějšku. Možná, že tato děvčata mají kolem sebe houf obdivovatelů, jdou takříkajíc z postele do postele, ale věříte, že by je mužové chtěli mít doma jako matky svých dětí? To asi sotva, když vidím některé nesourodé dvojice - docela šikovný, hezký mužský a vede si za ruku ženu-šedou myšku s výraznou nadváhou a ještě ke všemu divně oblečenou. Takže návod, jak upoutat muže, asi nebude jen v tom, vypadat krásně jak ze žurnálu dle poslední módy, ale chce to trošku více. Martino, na ta mladá děvčata se vykašlete, no tak ať se klidně před kluky naparují, když je to baví. Víte, jak to potom bývá na srazech spolužáků (spolusportovců) po letech? Ty největší svůdnice a krásky jsou dávno za zenitem, jejich krása dosti často prchne kdovíkam a jsou třebas po třetí rozvedené a lačné splašit nějakého toho nápadníka. A z takových těch šedivých myšiček, kdy o ně ve třídě nikdo pohledem ani nezavadil, se stanou výrazné osobnosti a mnohým jejich bývalým spolužáků prostě poklesne brada, když je vidí. Tak asi tak.

amadeus*

Ono se řekne šedá myška s nadváhou a nehezky oblečená, ale třeba taková nebyla vždycky. Ono není výjimkou, že ženy praktikují strategii "když ptáčka lapají". Viděl jsem to u několika svých kamarádů. Měli moc hezké přítelkyně, ale ve chvíli, kdy si je vzali a založili rodinu se o sebe milé dámy přestaly starat. Měly své jisté... i kdyby dojde na rozvod, budou mít stále jistý příjem z alimentů. Dnes ta děvčata vypadají tak, jak popisujete: tlusté, neudržované, nehezky oblečené "maminky". Jeden už se po pěti letech stačil rozvést, druhý k tomu pomalu spěje, třetímu žena před půl rokem povila potomka, tak je ještě "poblázněný", ale podle všeho jeho milá na svůj vzhled také zanevřela, ale u nich ještě věřím, že se dá slečna dohromady (dřív to byla fakt kost), krom toho je manžel dosti úspěšný a úspěšní muži mají na ženy velké nároky. Když pro vás přítelkyně není atraktivní, vztah musí zákonitě stát za prd (tedy pokud jste stále plně funkční jedinec)

eulalie*

Tak to sice máte částečně pravdu, ale já jsem psala hlavně o dvojicích, u kterých je ještě tak nějak patrné, že spolu teprve chodí. Třebas mladý kluk a slečna s nadváhou a vysokým sebevědomím. A co se týká vzhledu mamin - ty rozvedné kamarády máte opravdu jen proto, že se jejich bývalé manželky přestaly udržovat? Takže důvodem rozvodu byl vlastně vzhled ženy? Hm, takže trošku poopravím svoje předchozí psaní. Opouštěny mužem jsou všechny typy žen - ať už jsou krásné, mladé, vyzývavé nebo naopak tlusté a škaredě oblečené. A nyní obrátím pořadí - co když se po svatbě změní muž? Víte z kolika mužů-fešáků se po svatbě stalo tatíků s pivním banděrem? Ale že by je ženy kvůli tomu houfně opouštěly, se mi moc nezdá. A propó - má-li novopečená matka stihnout péči o dítě, domácnost, dosti často jí už nezbývá tolik času a hlavně sil pro ni samotnou. Nastupují tedy tedy tepláky, vlasy svázané do ohonu a vytahaná mikina.

amadeus*

Do detailů jejich vztahu jim nevidím, ale myslím si, že vzhled je příčina a to další pravděpodobně jen záminka. Někdo to řeší nevěrou, ti, co mají čest, se prostě rozejdou.

I v obráceném pořadí se kvůli tomu lidé rozvádí, ale výhodou je, že muž může být atraktivní několika způsby - naditá peněženka, charisma, fyzický vzhled.

Svět je zlej, ale tak to prostě chodí. To, že má novopečená matka stihnout spoustu věcí nemění nic na tom, že se prostě stane (ve většině případů) značně neatraktivní a sexuální život jde do kopru, posléze dost často i vztah. Někteří muži to asi k životu nepotřebují, ale na to se nelze spoléhat.

jakubdeda*

Ale to je pak chyba toho uspěšného chlapa,když chce mít jen atraktívní ženskou a jen ji ukazovat.Pak at se nediví, že mu uteče časem.Když mu jde jen o vzhled a né co má uvnitř.Pak mu zůstanou jen alimenty.Vezme si pak jinou atraktívní a je to samé.Nebo se z atraktívní změní v šedou myš a najde si jinou atraktívní a je tam taky.Máte pravdu,že i ze šedé myšky se dá vyklubat tuctová holka.Ale přece dokážu taky holku poznat, jaká je jinak.Přece si nějakou nevezmu po půl roce.Chci ji poznat.Jasně může se nějakou dobu přetvařovat,ale nevydrží to třeba 2roky.Něco špatného,nebo dobrého ze sebe ukáže.At je to atraktívní nebo né tuctová.

amadeus*

U vás zřejmě nastal fatal error v logice. Úspěšný chlap nechce mít JEN atraktivní ženskou a JEN ji ukazovat, úspěšný chlap chce mít všechno - krásnou, chytrou a milou. Že takovou obvykle nenajde, to je věc jiná. Také nechápu, proč sem taháte úplně jiný problém - že žena uteče (od těch úspěšných obvykle neutíkají). Nemusí se nutně přetvařovat, člověk se během času mění a může se změnit v to, o co už nestojíte. Proč s ním potom zůstávat?

Já mám taky vysoké nároky. Chci, aby mě má partnerka přitahovala, chci aby měla rozum a byla zábavná. Já věřím, že je lepší mířit ke hvězdám a minout, než do kupy sra*ek a trefit se. A nároky se mohou věkem měnit.

lidus*
hodnocení

0x

Martino je to celkem snadné, doma je potřeba mít manželku co vypere a uvaří, dbá na sebe tak akorát aby moc neutratila a pak atraktivní milenku co by jí chlap sice pořád doma nechtěl ale ta "hezká" chvilka mu za to stojí. Právě mě napadlo co se říká "když se... postaví, tak se rozum zastaví". K anorekticky vyhublým blondýnám mám od jistého dne rovněž negativní postoj, vařit to neumí ani vodu ale v posteli to je jistě perla.

pt®
hodnocení

0x

Zdravím Martino, víte, že se říká: "Vrána k vráně sedá, rovný, rovného si hledá". Pokud Ti mládenci a děvčata holdují vzhledu svého těla a tím chtějí zaujmout, je to tím, že nemají nic jiného, co nabídnout. Vy studujete vysokou školu, jste chytrá a rozumná, proč by se takoví mládenci s Vámi vybavovali? Po pár větách, by vyšlo najevo, že místo mozku mají svaly a dámy místo mozku mají šminky, nalepené nehty a gumová prsa. Proto to nejde dohromady. Vy založíte sportovní klub, čekáte samé lidičky zaujaté sportovní činností, a oni se zatím přihlásí frajeři a frajerky, kteří se chtějí předvádět. To je můj názor. - stařenka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]