Nejste přihlášen/a.
, jsem 4 dny po ukončení nemocenské a dnes mi přišla kontrola! ...no mají tam bordel "úředníčci"!
To je jen další příklad toho, jaký binec je v naší republice a přesto za to někdo bere peníze. Mně se stal pravý opak. Silná angína, neschopnost, cesta na kole domů, naštěstí jen 1 km, bylo mi fakt bídně a moc jsem se těšila do peřin. Přijíždím k našemu domu, před ním auto, ženská mačká zvonek. A ona kontrola! Za 10 minut po odjezdu od doktora. Ti sebou teda hodili, nikdy jsem neslyšela, že by kontrola už čekala na člověka před domem. Berte to tak, že u nás je vážně možné úplně všechno. A nikdo s tím nic nenadělá. Jaga.
Ke mě přijela kontrola asi desátý den mé nemoci a říkali,že je vyslali z mé firmy.Divila jsem se,že přijeli v době mých vycházek.Ty jsem si dala napsat po týdnu nemoci,abych mohla aspon jednou za týden dojet za mojí osmdesátiletou maminkou,která bydlí v baráčku nyní sama.Vysvětlili mě,že jezdí podle toho dílu kontrolky Hlášení o začátku nemoci a tam vycházky napsané nemám.Ale vycházky se přece nepíší hned od prvního dne nemoci.Takže tyto kontroly ze zaměstnání vůbec nevědí,kdo vycházky má a kdo ne a projíždí benzín i zbytečně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.