Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil je lepší?

Od: elda2609* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaký mobil je lepší. Zda samsung galaxy S2 nebo samsung galaxy S3 mini? Jaký mobil máte či doporučujete? Předem děkuji za odpověďi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

mobilmania.cz/... volil bych Samsung Galaxy S2, protože má úložnou paměť 16gb a Samsung Galaxy S3 mini má jenom 8gb a navíc je Samsung Galaxy S2 rychlejší(telefon už je sice na trhu delší dobu, ale pořád nepatří do "starého železa").

hodnocení

0x

urcite S2, S3mini bych nebral , ale staci napsat cenu za jakou budes kupovat mobil a muzem vymyslet i lepsi.

elda2609*
hodnocení

Podle mě je samsung nejlepší. Babička řikala že mi na něj dá 5 000,- + já si zbytek klidně doplatím...

kami95

Babičku pošli i ke mě..

elda2609*
hodnocení

Mám babičku hrozně ráda no... ale za něco jiného by to nedala... chci nějaký mobil který nebudu mít jenom rok, dva...

kami95
hodnocení

0x

Tak záleží, jestli se rozhoduješ jenom o funkcích nebo i o tvaru..já bych raděi brala ten mini..

praivo*
hodnocení

0x

Já bych volil S3 mini. Proč? Protože Android 4.1, BT 4.0 a NFC. A taky věk...

takeshi*
hodnocení

0x

Být vámi bych dal peníze sem: http://mobilni-telefony.heureka.cz/thl-w100/

Z
a 4tisíce získáte hodně dobrý telefon s 8mpx+blesk a přední kamera 5mpx a hodně krávovin navíc v balení (folie, kryty..) a navíc je tam GorilaGlass(odolné sklo) a dualsim.. Nevíhoda je čínské značky, ale pokud koupíte telefon v čechách máte 2 roky záruku (oproti číně 1 rok)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]