Nejste přihlášen/a.
Dobry den.Potreboval bych poradit.Seznamil jsem se starsi zenou cca o 20let.Prozili jsme spolu pekne dopoledne,bez intimniho zblizeni.Bylo mi sni fajn,vedela uz co chce od zivota,meli jsme podobne nazory,Proste vyrovnana osoba.I kdyz to vypadalo ze by chtela neco vice,ja jsem uhnul.Nedokazal jsem to udelat.Mam nekolika lety vztah z partnerkou,necim uz jsme si prosli.I kdyz to vypada ze neco zacina tusit.Stojim na tom rozcestil?Jestli mam se pokusit dohledat tu skvelou zenu,vysvetlit ji to?Predbezne vim kde asi bydli.Nebo mam zkusit zapomenout.Dekuji za jakoukoliv radu.
20 let je velký rozdíl. Za nějaký čas Vám bude 60 let a jí 80? Bála bych se toho. Chcete ji vyhledat a rozloučit se s ní? Bude to určitě pro Vás i onu paní nepříjemné. Pošlete jí květiny /placená služba/ s lístkem, kde ji něco málo napíšete, třeba poděkování za strávené dopoledne. Určitě pochopí. Máte potřebu hledat něco jiného? Současný vztah již není to, co býval? Rozlučte se svou nynější přítelkyní a hledejte novou, ale přiměřeného věku. Žen je více než volných mužů, šanci máte. Ale pozor, hodně lidí je dnes zadlužených, tak ať nenaletíte. Také můžete časem zjistit, že jste šlápl z bláta do louže, a nový vztah se velmi podobá tomu předcházejícímu. Pokud mám dilema, většinou vezmu papír a na jednu stranu napíši pro a na druhou stranu proti. Uvidíte, k čemu dospějete, co převáží. SNebo sedněte si se svou nynější, dejte lahvinku, popovídejte co a jak si přítelkyně představuje, jak je spokojená. Spíš ji nechte mluvit. Třeba se něco dozvíte a rozhodnutí bude lehčí, než si myslíte.
Nech to plavat. Jsi příliš mladý na to, abys pochopil, že si s tebou do určité míry tahle zkušená, vyrovnaná a skvělá žena, co ví co od života chce, i hrála. Nedramatizuj si to, jaké rozcesí, proboha. Co chceš vysvětlovat nějaké čtyřicátnici, když ona ví víc než ty můžeš jen letmo domyslet . To jako chceš naskakovat do vlaku, který jíi už ujíždí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.