Nejste přihlášen/a.
Co se vám nejvíce líbí,nebo nelíbí na portálu Poradte.cz?Mě osobně se moc líbí a někdy mě to až dojímá,co lidí je i v této uspěchané době ochotných pomoct a poradit lidem,které ani neznají.Také se mi moc líbí,že se většinou každý tázající dočká rychlých odpovědí.A také se mi moc líbí odpovědi,na které odpovídají lidé,kteří mají s daným tématem již nějakou osobní zkušenost.
Já jsem se na poradnu dostal náhodou,ale poznal jsem ze své zkušenosti,že je tady supr parta,která drží pohromadě a snaží se každému radou pomoci.A co se mi nelíbí?Některé přímo hloupé otázky,které jsou vyloženě jako provokace a jen ten,kdo je tady položil se nudí.Ale asi to taky sem patří.Jinak supr.Pravidla mi nevadí.
Co se mi tu líbí už napsáno bylo, ale co se mi nelíbí - pořád se nemůžu sžít s novým systémem. Měla jsem ráda ty dva sloupečky na hlavní straně s "nejnovějšími otázkami" a "nejnovějšími reakcemi".
"arvi12", mně se líbí, že je zde spousta lidí s různými znalostmi a vědomostmi, s různým pohledem na život, s různými životními zkušenostmi. Myslím, že všechno zlé je k něčemu dobré, a vše člověka učí. Našla jsem zde spoustu lidiček, s kterými si píšu i mimo poradnu, ke kterým mám bližší vztah, dokáží mi poradit, rozesmát i vyslechnout. Ale objevují se i noví a každý, ať už mladý nebo starší je pro mně nějakým přínosem. - stařenka
A mně se líbí kosákovy vtipné voloviny, díky nimž se často od srdce zasměju A samozřejmě i ty další věci, které bych už jen opakovala po ostatních
S tím také souhlasím. Někdy je tady vtipná diskuze a dá se i zasmát. Vždy se ale dobře poradí. Mimochodem kosakovi zmizela detektivka.
Taky mám slabost pro Kosáka. Je to recesista, a vůbec mi nevadí jeho způsob projevu. Jeho impertinence nejsou urážející. Ale já mám také k té "kožené, slušnosti a morálce", dost daleko, i když se snažím zůstat v normě. Ale já jsem stopro starší, a tak mám určité zábrany a hlavně zkušenosti s lidmi, a tak poznám, kdy jsem koho podráždila a stáhnu se. Tady se mi líbí a chci sem chodit. Pravidla mi nevadí, stejně jsem všechna ještě nepochopila a občas to slíznu. Ale ani to mi nevadí, jednoduše sklopím uši a jedu dál.
Poraďte jsem našla náhodou a od toho dne jsem zralá na léčbu závislosti na tomto portálu. Dobrou nebo vtipnou radu tu dostanu na každou otázku a někteří lidé by mi v životě Poraďte chyběli. Nemám ráda když se zde lidé napadají jen pro odlišný názor na věc, nebo když si jako odpověď přečtu úplný nesmysl co snad autor nemohl myslet vážně, rovněž nemám ráda když má jeden člověk několik přezdívek a sám si odpovídá nebo když využije Poraďte aby prezentoval zdarma něco co prodává.
Super parta, člověk se poučí i pobaví, můžeme se i konstruktivně pohádat a navzájem se popichovat. A co se mi nelíbí, v poslední době se tu objevují lidé, kteří zbytečně ventilují svoji nevraživost vůči některému rádci, dokonce jsou ochotni kvůli tomu založit nové vlákno. Ano, můžeme spolu nesouhlasit, můžeme se pohádat, ale nikdy by to nemělo přesáhnou rámec té jediné otázky. Vyloženě provokativní otázky a vulgární příspěvky se mi také nelíbí. Ale stále má značnou převahu to kladné, kvůli čemu sem chodím a doufám, že to tak bude i nadále.
Začnu od konce: nelíbí se mi občas projevy "náhodných okolojdoucích" nelíbí se mi občasné nekonstruktivní až destruktivní hádky zdejších kolegů (musím přiznat, že v zápalu boje jsem i já občas jedním z aktérů).
Občas se mi nelíbí názor Admina na moje připomínky, ale zaprvé je to Pan Majitel, zadruhé většinou pochopím proč to dělá tak jak to dělá a uznám, že moje připomínka je čistě subjektivní. Ale v tu chvíli vrčím, sám pro sebe, občas i na Admina (Admine, sorry! )
A proč líbí? Vzhledem k času, který zde mezi vámi trávím, to asi nemusím moc komentovat. Díky poradně mám pár dalších kamarádů (samozřejmě i kamarádek!) nejen virtuálních! S někým si dopisuji i mimo poradnu, s někým se díky "poradte.cz" znám i osobně. A také se stále učím!
Párkrát mi poradna poradila, snažím se to vrátit i s úroky. Nemusím mít vždy pravdu, jsem také jen luční kobylka. Ale od toho je zde více rádců, aby se výsledek debaty co nejvíce přiblížil optimálnímu řešení. Lidičky, mám vás rád!
P.S.: ještě se mi velmi nelíbí, když mi někdo svými argumety dokáže, že jsem se mýlil a já tuto pravdu musím přiznat a omluvit se. Ale to je pouze MŮJ problém!
Tak to je krásné,že jste zde našel kamarády a nejen virtuální.Třeba se mi to také povede.
doplněno 29.08.11 22:28:Co mě se tedy hodně nelíbí je,když někdo zadá otázku a sám si pod jiným nickem odpovídá.A jsem ráda,že to admin udělal tak,že se to hned pozná a ten dotyčný z nás nemůže dělat hlupáka,ale naopak ho udělá sám ze sebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.