Mám rád jednu holku. Asi před měsícem jsem jí to řekl a ona mé taky. Jenže se někdy chová, jako by se něco změnilo. Když jsem se jí na to ptal tak řekla, že to není pravda, že mě má ráda, ale že by za mnou (do města, kam chodíme oba do školy) nemohla jezdit a že tady ani po škole nemůže dlouho zůstávat. Teď někdy za ní chci jet a říct jí, že ji miluju a že za ní budu jezdit. Pak mám ještě dárek a k tomu připravenou takovou maličkost . Ale myslíte, že to má cenu a že pocity opětuje? Poraďte prosím.
Jarine, ona dívka má rozum. Chce být dítětem a užívat si svého dětství. Ty s ní chceš chodit. A to představuje určitá omezení, určité závazky. Zůstaň ještě chvíli dítětem i ty a slova "miluji tě" si nechej ještě chvíli ve slovní zásobě, ale v hlavě. Ne v ústech! Užívej si, nekomplikuj si život! Už nikdy se to nevrátí. Všechno zažiješ a prožiješ mnohokrát, ale dětství ne.
Pokud by tě chtěla, žádné ale by nebylo..zkus jí navrhnout, že budeš jezdit ty za ní, pokud se začne vykrucovat, pak tě prostě nechce..bolí to ale je to tak..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.