Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Testy osobnosti na internetu zdarma

Od: kosak* odpovědí: 14 změna:

Neznáte nějaké stránky s testy osobnosti online? Samozřejmě bez toho abych musel platit 89 korun *bzum*.

A horoskopy neposílejte.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

klusik*

Myslím, že tohle si tazatel taky uměl zjistit... a skoro všechny testy, na které tyto dotazy gůglu směřují, jsou podvodné stránky... (tedy uděláte test a na konci musíte zaplatit SMSku a už je vám líto, že jste udělali test, tak to zaplatíte a nakonec nemáte ani ň) ;)

doplněno 02.08.11 05:11:

Šmarjá, to jsou taktiky .-D

kosak*
hodnocení

Já vim, ale hejkal se v tomhle prostě vyžívá. *smich*

Někdo třeba napíše že se mu dělají hnědé fleky na prstech u nohou, hejkal napíše do gůglu "hnědé fleky na prstech u nohou" a hodí mu na to odkaz. Je to vcelku monotónní způsob jak radit, ale je v top 15, takže to zřejmě vynáší.

Otázka zněla Neznáte nějaké testy ... online? Je možné, že mezi množstvím testů, na které jsem tě odkázal, některé online nebyly. Omlouvám se. Nejsem schopný každý jeden test ověřovat, zda je online, zadarmo a na co je zaměřený. Natolik zase možná pohodlné tazatele zastupovat nehodlám...
V otázce Fleky na prstech jsem ti doporučil přečíst si pravidla. Doporučuji ti to opět, protože opět pravidla porušuješ, opět napadáš uživatele a uvádíš nepravdivé údaje. K samotným flekům na prstech jsem se nevyjadřoval. Omluvu nevyžaduji, ani nečekám... potěšilo by mne více tolerance. Pěkný den!
kosak*
hodnocení

Já na tebe nerad reaguju:), protože tu máš zřejmě nějakou vyšší funkci a mohl bys mě razdva vytrestat. Ale když už se tu pouštíš do těch válek skrz slovíčka, tak "neznáte" podle mě pořád znamená "neznáte". To že nejsi schopen ověřovat každý test samozřejmě chápu, ale kdyby si ten test skutečně znal (měl by jsi s ním nějakou zkušenost), tak ho ani ověřovat nemusíš, protože víš že je to ten který hledám. Čili ten test patrně asi neznáš, jen jsi na něj viděl někde odkaz. (Na to už není třeba reagovat ;))

Ohledně těch "fleků na prstech u nohou", to snad ani není potřeba ohánět se pravidly. Myslím že budeš jeden z těch bystřejších a vnímavějších lidí a tak si vcelku rychle pochopil, že jsem mluvil obrazně o tvém způsobu vyjadřování se k otázkám pomocí odkazů ve vyhledávači. A že na žádné fleky na nohou se tu nikdo neptal,,, ale to ty mě určitě jentak škládlíš. *smich*

zaibatsu*
hodnocení

0x

Dobrý online test je tady:

http://mbti-test.cz/ - je ZDARMA, vyhodnocuje se to metodou MBTI, takže ti to ve výsledku poví, jaký typ (z 16 možných) jsi - jaké jsou přednosti a slabiny tohoto typu osobnosti a jakým lidem (a postavám ze Simpsonů :)) se podobáš. Můžeš si zvolit i délku testu. A nejlepší podle mě je, že na konci můžeš jedním kliknutím automaticky nasdílet výsledky na svůj Facebook - vygeneruje to výsledky a samo ti je na Facebook vloží do profilu.

Na http://mbti-test.cz/ mají i odkazy na test-osobnosti.cz/... - ten je zaměřený na tvůj individuální typ osobnosti a výběr práce. Používá to RIASEC a dozvíš se, jestli jsi spíš praktický/zkoumavý/umělecký/společenský/podnikavý/konvenční a hlavně ti to nakonec vygeneruje dost luxusní tabulku povolání seřazených podle jejich vhodnosti (kromě toho tam máš i popis svojí osobnosti). Tenhle test je placený, ale co jsem koukal to generuje pro každého jedinečné výsledky, takže to nějakou vypovídající hodnotu má.

Dělal jsem si je a podle mě oba stojí za to (ten druhý mi přijde víc profesionální).

marenka*

Dobrý, ten zdarma jsem zkusila *palec*

Lidé typu ISTJ jsou introvertní, vážní a spolehliví, úspěchu dosahují svou pílí a pečlivostí.
Mají dobrý odhad a dokáží ihned pochopit, co je správný postup a co ne. Potrpí si na detaily a rádi dotahují věci do konce. Když něco slíbí, můžete si být jisti, že to dodrží.
Často jsou nespokojení s nevyřešenými záležitostmi. Jsou praktiční a za svými cíly jdou usilovně a vytrvale, obvykle jich dosáhnou, k čemuž neváhají obětovat i velké množství času.
Mají rádi pořádek, tradice a jsou zaměření na současnost. Jejich koníčkem je práce, rádi by se seznamovali a přátelili, společenské vztahy jsou pro ně ale často záhadou a plně je nechápou- to sedí dokonale *smich*

lidus*
hodnocení

0x

Kosáku ty šetřílku poslala jsem docela dobrý odkaz na testy a 89 kč za vyhodnocení tě jistě nezrujnuje. Poradím-navštivte psychologickou poradnu a test si vyžádejte, ovšem on vám ho ani tam zadarmiko nikdo nevyhodnotí, není to práce na pět minut.

kosak*
hodnocení

když já jsem takovej škrt uškrcenej *hi*

tomasgulas

V tom případě - co si takhle změnit obrázek na obrázek křečka? *haha*

hop®

ANEBO SYSLA?! *tanec*

klusik*

Ne, v tomhle souhlasím; pokud chci jen tak test, tak si udělám test z novin. Pokud chci něco kvalitnějšího, jdu za psychologem. Protože jen podle testu se všechno řešit nedá, psycholog vás musí vidět, sledovat vaše mikropohyby atd. A jen tak lze udělat komplexní psycho-analýzu.

hodnocení

0x

Už jsem ho tu párkrát dávala. Je to test, který je asi ten nejpřesnější, jaký jsem si kdy dělala. Odpovědi jsou sice AB, ale otázek je hodně, takže se to vykompenzuje. Je opravdu přesný.

Tady: spt.skeletus.com/...

hop®

Ano, tento testík jsem si dával, ovšem občas vzniká možnost, že "D" je správně, nebo je vše nesprávně!

P.S.: Na Kosáka mám svůj názor a nepotřebuji psychologické testy ani jeho ano mojí osobnosti. Víte co mi psychycky hodně ublížilio? Nucená návštěva psychologa v mém prepubertálním věku, jestli nejsem teplej. Dodnes na to vzpomínám a dodnes jsem tuto proceduru rodičům neodpustil! Takže s podobným testováním opatrně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]