Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko,
potřebuju poradit, jesti z vás někdo neví co znamená, když se mi zdají sny s tím, že chci dát někomu pěstí, buď abych se ubránila nebo je to prostě nutné, ale v tom snu, to nedokážu, tu pěst dávám hrozně pomalu a obličeje se nakonec ani nedotkne. Cítím se v tom snu hrozně ohrožená.. Protože se nemůžu ubránit těma pěstma.
Nebo když utíkám, a myslím si že utíkám jak nejrychleji mohu, tak vlastně běžím na místě, nebo hlemýždí rychlostí.. Je to strašný pocit!
Díky za vaše názory a rady.
Mě se taky zdává, že chci někoho vyliskat nebo i kopnout a je to spomalené, a pak jsem ještě víc a víc naštvaná..myslím, že je to tím, že v tom snu ani jakoby nejde takové prudké pohyby dělat..zkuste si někdy ve snu vzpomenout na to, že se chcete štípnout..uvidíte, jak rychle se proberete..asi tam nějaké to byť i sebemenší fyzické násilí prostě není povoleno že ani tou pěstí dát nejde
nejsi sama..
Jak říkala babička: "sen a bzdina, jedna novina." Já to vidím tak, že člověk leží dlouho na levé straně, na srdci, nebo v jiné poloze, kde nemůže tělesný orgán správně pracovat a tak se začnou zdát živé sny, aby se člověk vzbudil a změnil polohu a uvolnil tak tlačený orgán. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.