Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komu vadí

Od: jenik* odpovědí: 11 změna:

omě se pořád stará nějaká babajaga že by se chtěla pojmenovat lady gaga.Jsem jako její zrcadlo :to co si o mě myslí jaga (gaga)to si myslím já o ní .se vší láskou a nenávistí k ní zdravím ...

JENDA

výtka
Upozornění od sys hejkal 01. 08. 2011 19:00:32
jeníku, přečti si pravidla poradny, hlavně Z1... prošel jsem tvoje příspěvky, nenašel jsem, kde se do tebe uživatelka s nickem babajaga naváží... čekám vysvětlení...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomasgulas
hodnocení

0x

Teda... že Ty jsi si zase hodil za škraň trochu durmanu, přiznejt se :)

Sorry za tykání :)

hodnocení

0x

No comment*uf*

olaf71*
hodnocení

0x

mě ta baba taky nesedí,ale co naděláš, ve skutečnosti je to třeba princezna

jenik*
hodnocení

o tom pochybuju

jenik*
hodnocení

nenasli jste zadny prispevek?tak hledejte dal

Mame lepsi veci na praci nez dlouhe hledani. Zkus dat odkaz, tva otazka je mimo pravidla a adeptem na smazani...

martinaa*
hodnocení

0x

Jezkovy voci nebud tak vztahovacnej:D Do me se taky navazela radka lidi, kdybych se mela rozneznovat nad kazdym, nedelam nic jineho. S nekym si sednes, s nekym ne, ber to jako zivotni udel dospeleho cloveka a prestan fnukat!:)

pt®
hodnocení

0x

"jeníku", že se ti jaga líbí a chceš na sebe upozornit s láskou? Ty, ty, jeden, takové vyznání tu ještě nebylo. - stařenka

raadek*
To je naprosto normální, že někteří lidé k sobě cítí sympatie a někteří ne. Třeba já si na pracovních zchůzkách s Adminem taky nerozumím. Chtěl jsem všem registrovaným poslat tričko na léto z důvodů reklamy a on o tom nechtěl ani slyšet. :)

no, ale že jsem v zimě posílal všem mikinu, to už neřekneš... *smich*

kosak*

Hele, a ta samolepka na auto. Já tu patrně ještě nebyl když se rozdávaly auta, můžeš mi to poslat zpětně? *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]