Nejste přihlášen/a.
Plánuju koupi nového telefonu, a teď mě zajímají vaše názory, nejlépe co nejjednoduchší odpověďi...
Plusy, mínusy, problémy, názory, zkušenosti...děkuji, nebude se to hodit jenom mě, tady ta diskuze...
Android
Správná otázka zní: Android nebo Windows mobile 7? Jsem pro Android v obou případech Se Symbianem bych se vůbec nezabýval.
vvyzkoušel jsem oba 2 a mohu říct že oba 2 ujdou. díky ovi store je symbian zase v kurzu a někteří lidi se o5 na něj vrací. já bych ale stejně volil Android jelikož si ho muhu připadně i přeprogramoat ale to tak jako tak neudělám protož nevím jak záleží pouze na vás co si zvolíte.
Android:
Plusy:
- spousta programů a většina zdarma vč. her které na symbian nenajdete
- některé aplikace už máte předinstalované
- dají se sehnat i pod 3000
Mínusy:
- ihned potřebujete účet od google
- pro plný provoz potřebuje internet
- Dělají se pouze dotykové
Symbian:
Plusy:
- Nainstalujete hry z např. časopisu
- Telefon není vždy dotykový
- Jsou tu i programy, které nejsou ani u AppStore
- Není potřeba žádnéé propojování s jakýmkoliv už. účtem
Mínusy:
- Vyrábí je pouze Nokia
- většina telefonu se Symbian nebude umět spoustu programů
- pomalejší načítání aplikací
- vyšší ceny za telefon s tímto systémem
Tak či tak si vyberte telefon který se vám spíše líbí než co umí a jaký má operační systém. Tak či tak vyberte si hlavně ten který není tak často poruchový. ozmi
Je bych Vás poopravil - telefony s Androidem nejsou jenom dotykové. Jsou telefony i s klávesnicí =)
např. HTC DESIRE Z, HTC CHA CHA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.