Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Http://gsmlocator.net/ Hoax nebo ne?

Od: vlk* odpovědí: 9 změna:

Přišel mi do e-mailu nějaký spam.

Cituji "Chceš vědět kde se právě nachází Tvá druhá polovička (přátelé, potomek)? zebraprintcomforter.biz/... Organizace LMGS Technologies představuje nejposlednější verzi nejoblíbenější aplikace Locator pro sítě GSM posledního pokolení, která umožňuje najít pozici bezdrátového telefonu od českých operátorů podle čísla a podle gsm signálu, který vysílá bezdrátový telefon. Vždy budete vědět jak daleko od Vás jsou Vaši zaměstnanci (dítě,manželka,manžel). Hledání poloha člověka trvá od 3 do 10 vteřin. Správnost zjištění polohy přibližně: ve městě 17-23 metrů."

Chtěla jsem si to vyzkoušet, jestli to fakt jde nebo je to hoax a zadala jsem tam své číslo a píše mi to "nesprávné číslo abonenta".

Jak to tam mam zadat?

Zkuste to kdyžtak někdo na mně : 774 267 491.

A jestli to vyjde, napište, jak jste to tam zadávali, mně to tam pořád hází chybu.

Pěkný večer,

Vlk.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlk*
hodnocení

Ahh sorry za dotaz, jsem se nejdřív měla podívat na net než se zeptám.

Tady to je černý na bílým.

hoax.cz/...

HOAX.

Omlouvám se.

olaf71*
hodnocení

0x

mě to přišlo taky, jenom ten odkaz byl jiný. zásadně takový věci neotvírám a mažu

jabraka*
hodnocení

0x

Ještě líp ses mohl podívat tady na Poradte.cz

JABRAKA

buss
hodnocení

0x

Kdo chce ať platíí, jinak bych jim napsal ať jdou do ..., přišlo to z několika adres. Jenže rozešle to robot, proč jim mám sdělit, že majl existuje? Jinak spam jak noha! Být to od nás, lze si stěžovat.

stepik*
hodnocení

0x

Je to asi blbina,vsem to hlasi to same, chyba,spatny format zadaneho cisla atd, nejde tuto nabidku jiste vyuzivat, kazdopadne na kontrolu deti je to vyborny napad, presto neni zatim nikdo komu to funguje spravne a ani nikdo ,komu se zadario sebe vyhledat ani zatim nikdo ,kdo vi,jak na to, jak to vlastn pouzit. Stepik

hop®

Stepiku, je to blamáž za Tvoje peníze! Mrkni třeba na původní otázku poradte.cz/...

pivous
hodnocení

0x

Já to dělám tak, že svojí staré zavolám, kde zrovna je, řekne mi to vždy přesně a nic to nestojí, máme volání zdarma v tarifu rodina a přátelé.

pt®

"pivous", to chce bodíka. *palec*- stařenka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]